Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondjak anyámnak, ha...

Mit mondjak anyámnak, ha rákérdez, hogy kit jelöltem én be facebookon?

Figyelt kérdés
Facebookon látod, hogy ki, kinek lett az ismerőse. És megismertem itt gyakorin egy rendes lányt, akivel már régóta beszéltünk itt, és most bejelöltük egymást facebookon. Viszont anyám ellene van a netes ismerkedésnek, félt a pedofiloktól meg a rossz emberektől, szóval megölne, ha rájönne, hogy én interenten ismerkedek. Mit kamuzzak neki, ha esetleg rákérdez, hogy ki az aki az ismerődöm lett facebookon? Nem szívesen kamuzok, de ha elmondanám neki az igazat akkor eltiltana a nettől, hogy ne tudjak többet senkivel ismerkedni.

2021. márc. 3. 16:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem komoly gondok vannak anyáddal, és nem értem te miért foglalkozol vele:D
2021. márc. 3. 16:14
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Ő még a régi világban él,amikor még normálisan ismerkedtek meg egymással az emberek,én is ezt tartom a helyesnek.
2021. márc. 3. 16:17
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Semmi köze hozzá. Menj rá a profilodon az Ismerősök listájára, ott van három pont, és az ismerőslista láthatóság módosításán állítsd át csak én-re.
2021. márc. 3. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a lány, hány éves vagy Te? Szerelem vagy csak barátság lehet a dologból?
2021. márc. 3. 16:19
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Anyád a lehető legjobbat akarja neked, én is csak felnőtt koromban jöttem rá. És neki nagyon sok tapasztalata van a rosszról, amit fel se fog az ember fiatalon és csak szimplán hülyének nézi a szüleit....aztán megérti később. Szóval ha normális a csaj, nincs félnivalód, mondd el neki a tapasztalataidat róla és kérd hogy most tegyen kivételt.
2021. márc. 3. 16:23
 6/13 A kérdező kommentje:
4, mindketten 16 évesek vagyunk, és mindketten lányok vagyunk.
2021. márc. 3. 16:29
 7/13 anonim ***** válasza:
32%
6.:Akkor nem is csoda,ha félt,ez természetes.Sok pedofil,vagy beteg gondolkodású férfi bújik női profilok mögé,amíg volt facebook-om én is tapasztaltam ilyet.
2021. márc. 3. 16:36
 8/13 A kérdező kommentje:
7, de én nem adok ki magamról semmi adatot, Facebookra nem is szoktam posztolni, óvatos vagyok az internetes ismerkedéssel. Amúgy már kiszúrtam volna, ha ő valójában egy férfi lenne. Instán is követem, ott is vannak fent képei, van ahol a barátnőivel van fent, ismerősei is vannak, sokszor jelöli meg a barátnőit a képei alatt, szóval nem valószínű, hogy pasi. Amúgy meg ha elkezdene olyanokat írni, amik gyanúsak lennének, akkor egyből, szó nélkül le is tiltanám, szóval nem vagyok hülye, óvatos vagyok az ilyen ismerkedéseknél. De ezt hiába mondanám el anyámnak akkor is féltene és nem bízna bennem.
2021. márc. 3. 16:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

4 vagyok. Én is elsőre azt mondom, hogy próbálj Anyudhoz őszinte lenni, mert ha valóban egy veled egyidős normális csaj, akkor semmi kifogása nem lehet, csak ebben a világban nem zárhatod ki, hogy egy 60 éves perverz bácsi kamuprofilja van a facen (még ha kicsi is az esélye, de az anyák nyilván a legrosszabbra gondolnak mert a gyerekük az életük értelme) :)

A lényeg, hogy ha találkozol bármilyen ismeretlen baráttal, egy megbízható ismerősödnek, családtagodnak mondd el, hogy hol, kivel leszel, és amikor találkozol az ismeretlennel,neki is add tudtára valahogy,hogy mások tudják rólad hogy hol kivel vagy :) Remélem érthető :D

2021. márc. 3. 16:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen, érthető köszi! :) Hát még nincs szó arról, hogy találkozunk, de ha egyszer mégis erre kerülne a sor, akkor mindenképp olyan helyen találkozok vele ahol tömeg van, tehát nem egy eldugott helyen, hanem ahol minél többen vannak, és fényes nappal. Ott nincs módja rá, hogy elraboljon. Meg persze szólok előre majd anyának, de erről még nincsen szó, hogy találkoznánk.
2021. márc. 3. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!