Az miért van, hogy MLM-nél meg ilyen hálózatépítő dolgoknál mindig egy átlag vagy az alatti bérből élő jön hozzám oda a siker ígéretével, nem pedig olyan, aki már budán házat vett?
Ismerősi körömben felütötte a fejét most valami bio csodafű hálózatos dolog. Azt hittem kikopott ez a köztudatból, de megnézetem a csoportjukat több ezer követővel. Átlag Péter, nyugdíjas Katika kínálja a jobbnál jobb meggazdagosási lehetőségeket, persze nem akárkinek, hanem szigorúan csak "lehetőségekre nyitott" embereknek.
De miért nem olyan jön hozzám oda soha, aki ebből már ténylegesen meggazdagodott, nem pedig "még csak egy éve csinálom az eleje ilyen" ?
"A lottón meg full felesleges idehozni. A lottó és az MLM között annyi a kapcsolat, mint az Androméda-köd ès a papucsállatka között."
Ebben egyetértünk. Az egyik szerencsejáték, amin minimális esélyed van nyerni, az MLM pedig lufi, ami törvényszerűen kipukkad.
Ami az emberi kapcsolatokat illeti: nem egy ismerősömet láttam elszigetelődni a környezetétől. Minha egy szekta szippantotta volna be őket. Valójában az is.
@32 Lufira egyszerű a megoldás.
Olyan MLM-et válassz, ami nem lufi!
Te döntöd el, hogy lufi-MLM-et választasz vagy pedig nem.
34.
Van esze még valakinek itt :D
Soha nem a terméket adja el az MLM-es, hanem saját magát.
Lehet bármilyen gagyi áru, ha megvan a kölcsönös szimpátia eladó és vevő jelölt között, akkor az üzlet megköttetik. És mindegy, hogy mi a termék. Másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!