Szerintetek normális, hogy a pék reggel azért küldött el, mert nagy pénzzel fizettem és "nincs aprója"?
Nem kellene hogy megoldja valahogy, hogy vissza tudjon adni?
Én is dolgoztam, de a kutyát se érdekelte, hogy "reggel van", "nincs apró". Mentem és megoldottam, soha nem küldtem el egy vásárlót sem. Erre ő ül a babérjain és még neki áll feljebb (munkásról van szó, tulajdonos szerintem biztosan megoldotta volna).
Teljesen megszokott. Nem véletlen, hogy sose járok pékségbe, inkább az Aldiba, ott tudnak visszaadni és kártyával is lehet fizetni.
A középkorban élő vállalkozásoknak lassan ideje lesz felébredniük. :)
Az emberek nagy része nem papír ötszázasokban kapja a fizetését.
Hány pékségben lehet kártyával fizetni?? :D Pesten talán van ilyen, vidéken eddig akárhol éltem, nem láttam még ilyet.
13-ra.
Nálunk (Győr) egyre több helyen, még pékségben vagy zöldségesnél is lehet fizetni kártyával.
Alföldi Robikának (Bp.) egyszer ugyanígy nem sikerült nagy címlettel dűlőre jutnia a pékségben, csinált is belőle FB-posztot (amit persze a Blikk fölkapott). Arról egy szót sem szólt, hogy kártyával lehetett volna-e ott fizetni.
Ja, nagyvárosban igen. Én falusi vagyok, nekem a bankkártyás fizetés a szupermarketeket jelenti, az alatt kizárt. :D
16-ra:
Nagyon helyes, legalább ilyen ostobaságokon nem ölik egymást az emberek!
Ez aranyos. :D Ne érts félre, nem téged akarlak leszólni, de pl. penészes, lejárt árut megsemmisíteni is "kötelező" lenne, de a helyi kisboltunkat az se érdekli igazán, simán eladják... el tudom képzelni, mennyire hatja meg őket a "kötelező" kártyás fizetés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!