Miket kérdez egy pszichológus?
Figyelt kérdés
egy könyvet írok (vagyis inkább csak tervben van), de én még sosem voltam pszichológusnál... aki jár esetleg pszichológushoz, tud egy-két dolgot mondani?
(leginkább az első pár alkalom lenne fontos, de a többi alkalom is érdekel)
2021. márc. 1. 17:07
1/3 anonim válasza:
Ha már könyvet írsz, szánd rá magad és beszélgess egy pszihológussal. Különben csak egy hiteltelen maszlag lesz gyakoris válaszokból.
2/3 anonim válasza:
Első alkalommal megkérdezte mi a baj? Miért vagyok ott? Nyílván tudta, mert nála voltak a leleteim, de hallani akarta az én véleményem.
Aztán gyakorlatokat csináltunk, kaptam "házi feladatot", meg erősített bizonyos dolgokban, megnyugtatott.. egy csomó dolgot máshogy gondoltam mint ami valójában. De igazából szituáció függő mit kérdez...
3/3 anonim válasza:
Ez pont egy olyan téma, amiről úgy kéne írni, hogy van tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!