Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Voltatok már olyan szituációba...

Voltatok már olyan szituációban, ahol nagyon nem szabadott/illett volna nevetni, de nem tudtátok abbahagyni?

Figyelt kérdés
Hol/hogy történt?
2021. febr. 26. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem volt illetlenség, egyszer suliban egyik órán a barátnőmmel röhögtünk a semmin, nem bírtuk abbahagyni. Mindkettőnk visszahúzódó, úgyhogy mindenki csak lesett, meg a tanar is hogy mi lelt bennünket. Utána már az ő reakcióikon röhögtünk.
2021. febr. 26. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Testvèrem mutatta nem règ a vidit. Règebben kèszült, èlő adàsban egy műsorvezető kiröhögte a vendègeinek a hangját, holott elèg komoly tèmáról, szituációról volt szó. A műsorvezető pasi majd lefordult a szèkről a nevetèstől. Persze kirúgták utàna, majd a szakmàjàban nem kapott munkàt.
2021. febr. 26. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Kórházban voltam látogatókènt.

Az egyik kórteremből kirohant egy beteg, szaladt a nővérekhez és azt kiabàlta, hogy a szomszédom befo$ott.

Tudom, beteg emberen nem nevetünk, de ott, olyan hirtelen nem tudtam kontrollàlni.

2021. febr. 26. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor még suliztam fordult elő velem órán, egyszerűen nem tudtuk abbahagyni padtársammal, minél jobban abba akartuk hagyni, annál jobban kellett, végül kizavartak minket. Aztán ami szerintem sokkal gázabb, voltam egy temetésen, ahol nagyon meglepődtem 2 ismerősömön, végig nevették, bár szerintem ugyanaz játszódott le velük, mint velünk az órán, csak náluk jóval kellemetlenebb helyzetben.
2021. febr. 26. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

El nem tudom képzelni, ki pontozta le a 2-est, itt a videó. Érdemes kivárni, míg elszakad nála a cérna, nagyon durva :D

[link]

Amúgy uncsitesó táncfellépésén eszembe jutott egy beszólás, amit a bátyja mondott a ruhájára és attól kaptam teljesen random röhögőgörcsöt. Annyira nem bírtam abbahagyni, hogy ki kellett mennem, de menthetetlen volt, mindenki azt hitte a kiscsajon röhögök, pedig nem.

2021. febr. 26. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Munkavédelem óra. A tanár elkezdett beszélni a gyíkemberekről, atlantiszi ufókról, ősmagyarok által épített piramisokról, reiki gyógyító energiáról és a kommunikációs kristályokról. 20 percig fulladoztam a röhögéstől, izzadtam az erőlködéstől és kb úgy néztem ki mint egy szülni készülő nő fájásokkal.
2021. febr. 26. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Suliban kidobónál véletlen a tanárt találtam arcon. Jól képen röhögtem. Nem akartam, de nem bírtam ki röhögés nélkül.
2021. febr. 27. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!