Szerintetek van most Magyarországon aktív sorozatgyilkos?
Figyelt kérdés
Szerintem simán lehet, hogy a rengeteg eltűnt személy közül néhány sorozatgyilkos áldozata lett.2021. febr. 25. 01:14
1/13 anonim válasza:
Az FBI alapján USA-ben 2000 aktív sorozatgyilkos van. Ha ezt a statisztikát követjük, Magyarországon átlag 60-nak kellene lennie. Tudom, hogy az amerikai kultúra távol van a magyartól, de ezt a statisztikát találtam először.
2/13 anonim válasza:
Cigányok között biztos sok van.
4/13 anonim válasza:
Egyertelműen igen. Csak a magyar rendőrség nem tud mit kezdeni az ügyekkel mivel valószínűleg nem tudják őket össze csatolni vagy nincs kézen fekvő bizonyíték.
5/13 anonim válasza:
Már csak a nagy számok törvénye alapján is biztosan van .
6/13 anonim válasza:
Aktív? Ha a filmekből ismert tipikus sorozatgyilkosokra gondolsz, akkor nem hiszem. Szabadlábon biztos van jó néhány, aki több embert is megölhetett, de aki úgymond még több embert is meg akar ölni nem sok lehet, vagy nem is biztos hogy magyar, vagy magyar és valamilyen maffia tagja lehet.
7/13 anonim válasza:
Igen, ismert is a hatóságok előtt, a neve: COVID 19.
Válogatás nélkül öl.
8/13 anonim válasza:
#7 Ne viccelj, egy légynek sem tudna ártani...
10/13 Sic Semper Tyrannis válasza:
#7: kivéve 8 óra után, bevásárlóközpontokban, futballmeccseken, brüsszelo orgiákon, 10 fő alatt, satöbbi. Közkedvelt helye viszont a koncert és a konditerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!