Magyarországon könnyebben megúszná a sorozatgyilkos mint nyugaton?
És hogyan kerülte el a kamerákat? :thinking:
Nem ismerheti minden kamera helyzetét, plusz megeshet, hogy valaki éppen fotót csinált magáról és látszil a gyilkos arca.
A kérdésre válaszolva: Szerintem magyarországon könnyebben megúszná, kevesebb a kamera és a rendőrök sem zsenik, nem mintha nyugaton mindenki Einstein lenne, de azért jobbak, mint mi.
Kit öl meg?
- Átlag ember
- Vagyonos ember
- Politikus
Fontosabb személyeknél bevethetnek biodetektíveket is akik szagmintát vesznek így ha gyanúba kerülsz elég nagy eséllyel buksz le. Sajnos azt nem tudom nálunk mennyire elterjedt a biodetektívek bevetése, erről nem találtam infót :/
Sikátorba? Valahogy bementél oda, az ott / a közelben csövezők szemtanúk. Oké, hogy maszkban vagy, de lehet egy járási stílusod amiről nem is tudsz (nekem is van) amire ha nem figyelsz a nao 0-24 órájában akkor előjön mivel mindenkinek van egy egyedi "járása".
Mivan ha a sikátorba odanegy egy másik gyilkos, nála vsm fegyver / kés akkor a damiloddal sokra nem mész :D
Sorozatgyilkosoknál mivel folyamatosan ölnek egy idő után mindíg becsúszik egy hiba, a gyilkos elbízza magát, kifelejt egy egy részletet. Ritka az olyan sorozatgyilkos aki nem ejt hibákat, de persze vannak ilyenek (Jó pálda erre a Zodiákus és Hasfelmetsző Jack)
Lehet nem pont gyilkos, hanem egy önbíráskodásra hajlamos ember, amiből van pár :D Látja, hogy te kinyírsz valakit és úgygondolja, hogy szemet-szemért, gyilkosságot-gyilkosságért és előrántja a kését mivel legálisan lőfegyvert tartani macerás kedves hazánkban .-.
Attól is függ hol ölsz meg valakit, nrü mindegy, hogy Bp re mész ölni vagy valami 500-1000 fős kis faluba ahol van egy iskola.
Ha a faluba mész akkor ott elég sokan üldögélnek kint, mindenki ismer mindenkit, azt is tudják mikor sz@rt utoljára a másik, fel fog nekik tűnni egy usmeretlen kocsi, a félősebb a rendszámot is leírja mivel gondolom nem gyalog mész majd :D
Ha Bp re mész, sok a kamera nsgy a népsűrűség, nehéz teljesen elhagyatott helyet találni ahol kamera sincs és más rossz arcú emberek.
Hát,szerintem kicsi az esély hogy pont Dexterel találkozzak..:D
Mi van ha nem kocsival megyek? Hajnali 4 órakor csak nem ücsörögnek kint főleg télen.
Hát akkor hogy ölsz meg egy tanárt? :D Tapasztalaim szerint csak a konyhás volt helybeli, a tanárok mind a 10 km re lévő városból jöttek :D
Meg 4 kor még falun is alszanak általában, nem sok ember van akit ott meg tudnál ölni :P
Ha esetleg későn írnék bocs, csak mivel ez új regisztráció 5 percenként írthatok választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!