Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Veletek is volt...

Fiúk, lányok! Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Ti voltatok már olyan helyzetben, hogy annyira megtetszett egy ismertebb ember, hogy akár még külföldre is hajlandóak lettetek volna kiutazni miatta? Velem pont ez van most és nem tudom mit csináljak. Eddig is voltak "celeb ideáljaim", de egyiknél sem éreztem még azt, hogy kimentem volna külföldre csak, hogy lássam őt. Nyilván felnőtt koromban, meg majd ha elmúlik a Covid, nem most tervezem ezt. Lehet, hogy majd úgyis "kinövöm", de ha nem akkor mit csináljak?

16/L

2021. febr. 21. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen normális ez és ha nem lenne covid, azt mondanám, hogy menj ki és nézd meg az illetőt, találkozz vele vip jegy vételét követően, hisz azért van. Persze most ne menj sehova ebben a helyzetben. Biztosan kinövöd majd.
2021. febr. 21. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát volt velem is ilyen, de soha nem mentem ki :D
2021. febr. 21. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerös🙋‍♀️

Bármit megtennék hogy legalább lássam de komolyan. Tudom hogy ùgy sem lenne nála esélyem, de nem is feltétlen ezért szeretnék vele találkozni. Söt szülinapomra azt kértem hogy menjünk el valami Comic con-ra vagy valami ilyen rendezvényre ahol találkozhatnék vele (bár ez most a covid miatt ugrott, de nem baj).

Amùgy nem csak olyan szempontbòl volt rám hatással ebben a külföld témában, hogy találkozni szeretnék vele, hanem számomra nagyon inspiráló, tényleg igazi példakèpként tekintek rá és ö egyfajta ,,ötletet” adott , abban hogy én Angliàban szeretnék élni és színész vagy igazábòl bármilyen média vagy müvészeti ágban dolgozó ember szeretnék lenni és mindent megteszek hogy elérjem az álmaimat. Meg miatta kezdtem el még komolyabban venni az angol tanulást is és azóta szinte anyanyelvi szinten beszélek. Szòval engem nagyon inspirál!

Szòval én támogatlak!🥰

2021. febr. 21. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Nekem ez kimaradt.
2021. febr. 21. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. Most sokkal jobb kedvem lett ettől. :)
2021. febr. 22. 13:09
 6/8 anonim válasza:
Teljesen normális, mindenkinek van ilyen korszaka :)
2021. febr. 22. 19:17
 7/8 anonim válasza:
Később kimész és ha tedszik, akkor maradsz. Bár lehet minél hamarabb kikellene menni, mert az anyagi helyzet problémákat könnyebben lehet rendezni külföldön, mint Magyarországon. (Tapasztaltam, 2 hónap alatt annyit összeszedtem, amennyit még nem tartottam a kezemben (forintba váltva))
2021. febr. 22. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt, bár 11 évesen, de volt.
2021. márc. 5. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!