Szerintetek kötelezővé teszik az orvosi egyetemeken a koronavírus elleni oltást? Elsőéves vagyok és nagyon nem szeretnék oltást kapni... (Kérlek ne menjen egymás savazása, köszönöm!)
Én idén felvételizek orvosira, de örülnék a helyedben, ha hamarabb kaphatnék oltást, mivel így a családomat (is) jobban védhetném. Egyébként semmi gondom nincs azokkal, akik nem oltják be magukat, mindenkinek a saját döntése, csupán felelőtlenség a betegekre nézve (szerintem), viszont ha a te lelkiismereted nyugodt marad, ennek ellenére is, akkor az a te dolgod.
A kérdést pedig alapvetően nem értem, ha azt írod, nem szeretnél oltást kapni, aztán pedig, hogy jelentkeztél rá..akkor miért írtad ki a kérdést? 18/L
És mi van, ha valaki valamilyen betegség, allergia miatt nem kaphat oltást?
Az ne legyen orvos, mérnök, jogász, közgazdász? Ne tanulhasson?
Ugyan kérdező, nem fognak ilyesmit bevezetni. Páran beoltottak itt téged (haha), de ezt még az Orbán kormány se fogja most megtenni. Max. akkor, amikor már a vakcina esetleges mellékhatásai ismertek, ismertek azok az alapbetegségek, allergiák stb, amikkel élve ellenjavallott a vakcinát beadni, és van ennek az egésznek jogi háttere. Jelenleg egyik feltétel sem teljesül. Nyugi.
Én pécsre járok és itt nem szóltak meg minket azért mert nem kértünk oltást.
Egyébként az oltoanyag csak a súlyos tünetektől véd, az olyan tünetektől amiknél amúgy is otthon maradna a beteg.Cseppfertőzéssel ugyanugy tovább adhato mint bármely más vírus. Ezért mindenki maga dönti el hogy szerinte mekkora kockázat a vakcina vagy maga a betegség.
Ebből a szempontból örülök hogy Pécsre vettek fel,nem parancsolgatnak nekünk mint a katonáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!