Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogos volt a postás felháborod...

Jogos volt a postás felháborodása?

Figyelt kérdés

Internetről rendeltem valamit. Már többször rendeltem onnan, soha nem volt gond az adataimmal, ahogy kérte az oldal úgy adtam meg. A nevemet, a címemet, és hogy melyik kapucsengő. Na most a kapucsengőre anyukám neve van kiírva, de odaírtam melyik számot kell megnyomni. Ezt az összes rendelős oldalnál így csináltam, soha nem volt még gond ebből. Nem voltam otthon, délelőtt hívott a postás hogy hozta a csomagot. Mondtam neki nem vagyok otthon, de a testvérem majd átveszi. Mondta hogy jöjjön le. Mondtam nem tud, mert karanténban van, nem hagyhatja el a lakást. Azt mondja akkor hogy adja oda át neki??? Hát mondom fölviszi, és átadja, az ajtót ki tudja nyitni. Jó, azt mondja nem látja a nevemet kint. Mondtam az én nevem nincs kint, de a 6-os gombot kell megnyomni (ami fel is volt tűntetve) Erre fölcsattant, hogy jaa azt neki honnan kéne tudnia, máskor írjam oda, honnan találja ki ha nincs megadva, ezt változtassam meg, mert már nem a régi postások vannak, már most megmondja hogy el fog keveredni a csomgom... én csak hallgattam, azt se tudtam miről beszél, milyen régi postások, mi van?? és mindezt olyan kioktató hangnemben, amit nem találtam jogosnak. Csak pislogtam, nem is tudtam mit reagálni, annyit mondtam rendben, köszönöm szépen, viszont hallásra.

Nem tudom mi baja volt, de mondtam valami rosszat? Egyszerűen nem értem miért beszélt így. Arra tudok gondolni, hogy sz_r napja volt és rajtam vezette le. Ti mit gondoltok? Jogos volt a kioktatása?

2021. febr. 15. 07:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

7-es vagyok:

Most miért lettem lepontozva?

Sehol nem halottam erről a fertőtlenítős módszerről.

Ilyen alapon egy karanténban levő személy vigye le a szemetet,esetleg menjen át a helyi kisboltba,válogasson zsemlét,meg köhögjön egyet kettőt a postás előtt hm?

Meg még ha így is lenne,el tudom képzelni,hány postás használ kézfertőtlenítőt.

Utána meg járja körbe a nyugdíjasokat,és számolja le nekik a készpént,esetleg azt,amit a koronás személy adott neki.

Jesszus...

2021. febr. 15. 09:05
 12/26 A kérdező kommentje:
Nekem is újdonság volt, hogy nem akart följönni, eddig mindenki fölhozta.
2021. febr. 15. 09:14
 13/26 anonim ***** válasza:
Eddig nem volt karanténban a testvéred.
2021. febr. 15. 09:17
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem tudta hogy karanténban van a testvérem, azt utána mondtam. De ez le van írva a szövegben, csak el kéne olvasni figyelmesen.
2021. febr. 15. 09:25
 15/26 anonim ***** válasza:

Ok.

Tehát a postás nem találta a neved.

Felhívott.Mondta,hogy a testvéred menjen le.

Erre te mondtad,hogy nem tud,karanténban van,vigye fel.

Lol.Ha te postás lennél,felvinnéd egy lehetséges koronásnak?

Igen,jogos a postás részéről.

Nem nyithat ajtót sem a testvéred.

De nyugodtan pontozzatok le nullásra.

2021. febr. 15. 10:02
 16/26 A kérdező kommentje:
De neki nem azzal volt baja, hogy föl kell vinnie, hanem hogy a nevem nem egyezett a kapucsengőn lévővel. És ne legyünk már hülyék, attól hogy átad egy csomagot, nem fertőződik meg senki. Ezért van az, hogy aláírni már nem kell, hogy kerüld a kontaktot.
2021. febr. 15. 10:08
 17/26 anonim ***** válasza:

Aláírni már nem kell?

De akkor hogyan igazolja, hogy átadta az árut?

Ebből jogviták lehetnek!

2021. febr. 15. 10:16
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de egy éve már nekem nem kell aláírni. Ezt tőlük kérdezd.
2021. febr. 15. 10:18
 19/26 anonim ***** válasza:
17 A GLS mostanában nem kér aláírást,ez biztos. Januárban rendeltünk egy 150 000Ft értékű csomagot (nagy háztartási gép, másik futárszolgálat), semmilyen azonosítást vagy aláírást nem kértek, holott azt írták az értesítő emailben, hogy el fogják kérni a személyimen álló adatokat. Én meg is kérdeztem erről a futárokat, azt mondták nem kérik. Még ők voltak meglepve.
2021. febr. 15. 10:50
 20/26 anonim ***** válasza:
19 Ja, és ennél a futárszolgálatnál csak kpben lehet fizetni utánvéttel. Csak a szállítólevelet adták át, azt sem írtuk alá, semmit nem kértek. Csak lerakták a motyót és rohantak el.
2021. febr. 15. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!