Miért mondják azt az öregek, hogy fiatal korban sokkal több a lehetőség mindenre?
Mert így van.
Sokkal könnyebben és sokkal több módon utazhatok sokkal több helyre, mint a nagyszüleim valaha tehették. Több egyetem, képzés, gyakornokprogram áll rendelkezésemre, mint nekik valaha. Könnyebben tudok kapcsolatot teremteni olyanokkal, akikkel egy óceán választ el. Könnyebben jutok hozzá bármilyen információhoz. Lehetne még sorolni, de szerintem érthető.
19/L
"Valójában öregen sokkal több lehetőség van."
Meg legalább annyival több korlát is, kedves utolsó. Nem kell komoly dolgokra gondolni, csak mint pl a megtérülés. Tegyük fel, hogy szigeteltetni akarnám a házamat. (Nem akarom, mert rühellem műanyag kotonba bujtatni.) A járulékos költségeket is figyelembe véve legalább 10 év a megtérülési idő. Ha elmúltam 60 (márpedig elmúltam), amikor már ugye minden nap ajándék, erősen meggondolandó, hogy belevágjak-e egy ilyen beruházásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!