Van esetleg találmányod aminél csak pénz hiányzik a megvalósításhoz?
Figyelt kérdés
Ha igen mi a találmány lényege ? Persze csak amit elmondhatsz róla.2021. febr. 12. 20:13
2/7 anonim válasza:
Ha bárkinek van ilyen ötlete, szívesen segítek a kivitelezésben/anyagi támogatásban!
3/7 anonim válasza:
Az nincs. Elméletem van, de az is olyan, hogy a gyakorlatban még véletlenül se lehessen hasznát venni.
4/7 anonim válasza:
Olyan nincs amihez pénz kéne... Múltkor vettem jégoldót, meg mellé ablaktisztító szert. 1000 ft volt a különbség, majd ha nem felejtem el kipróbálom van-e annyira hatásos az ablaktisztító hogy megérje.
5/7 anonim válasza:
Régen biztos volt ilyen is. Mára már csak rendszerek terveződnek a fejemben a föld megváltásához. Amihez nem csak pénz, de más élethelyzet is kéne.
6/7 A kérdező kommentje:
5-ös, bocs de nem mezőgazdaságra gondoltam, elvileg vannak kamatmentes állami kölcsönök föld megváltáshoz, de ebben nem vagyok járatos.
2021. febr. 13. 14:35
7/7 anonim válasza:
Van egy egész jó, szigorúan vizsgálva is elég simának tűnő üzleti ötletem, amihez vészesen sok pénz se kell, de ha egyszer annyi sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!