Melyik reklámot utáljátok a legjobban?
De miéééért?
Alza.húúúúúú
Volt még valami orrdugulással kapcsolatos, asszem orrspray, amiben szétszakadtak a papírzsepik (mert már nincs eldugulva, és olyan erősen fújja a levegőt) és a Jogobella(?) reklámjának korábbi verziója, ahol hallani lehetett ahogy valaki ráharap valami ropogósra.
Mindkét hanghatás a szellentésre emlékeztetett
XxxLutz
Sárga dobozos Dolgit
Cini minis ahol "kinyalja" a másikból a tölteléket (wtf!?)
Alza
Fuuu amúgy a legtöbbet gyűlölöm...
Van a Youtubon egy reklám ahol egy fiatal srác kezd el pofázni.
Azt mondja:
"Ahelyett, hogy macskás videókat néznél, kezdj el valami értelmeset."
(Programozás)
Hát ki ő, hogy így lenézi a nézőket? Biztos csak ülünk és elpocsékoljuk az időnket a gép elött. Ő többre vitte nálunk nyilván ....
Mi olyan idióták vagyunk akik egésznap csak ülnek és macskás videókat nézünk.....
Minden alkalommal felhúzza az agyam. xd
Az Answeart belinkelné valaki? Találtam egyet, de az lengyel.
Csak azért kérdezem, mert tőlük szoktam vásárolni, de ha tévénéző embertársaimat az őrületbe kergetik, akkor őket is hanyagolom.
Mindegyiket a YouTube-on, de főleg azokat, amik többpercesek és mondjuk edzés közben vagy fejhallgatóval hallgatva mosogatás közben át se tudom ugrani. Vagy 2 darab átugorhatatlan, 3 perces szám előtt közel 1 percnyi reklám.
Értem, hogy minek a reklám, de mára pofátlanok lettek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!