Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol tudnék olyan embert...

Hol tudnék olyan embert találni akit fel tudnék fogadni arra, hogy vigyázzon rám bulikba?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, imádok szórakozó helyekre járni, de sajnos egyedül szoktam menni mert nincsenek barátaim, a párom meg nem szeret bulizni. És sajnos eléggé ki szoktam magam ütni és sokszor keverem magam rossz helyzetekbe, pl bele kötök valakibe. És szeretnék egy olyan valakit aki eljárna velem és vigyázna rám. Ha úgy van még fizetnék is neki érte. Tudom most nincsenek nyitva a szórakozó helyek, de amugy is jobb lenne megismerkedni az illetővel mielőtt élesbe menne a dolog. Hol lenne ilyenre lehetőségem? Társkeresőkön nagyon fura lenne ezt leírni a profilomba, ugyhogy nem tudom hol találnék rá embert.

2021. febr. 10. 22:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

De tudok, szoktunk járni étterembe, dupla randizni is tervezünk menni majd stb.

Csak eleve nem iszik alkoholt, tömeg iszonya van meg nem birja az ilyen helyeket ennyi. Kis magának való. De engedi hogy menjek bulizni nincs ebből konfliktusunk.

2021. febr. 10. 23:05
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Én szívesen vállalom, de ha picit túl sokat iszok, akkor neked kellesz engem védeni.. de ha maradok a fűnél akkor az okés
2021. febr. 10. 23:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Na pont ezaz hogy olyat keresek aki tényleg komolyan gondolja és józan marad annyira hogy tudja kontrollálni a dolgokat.
2021. febr. 10. 23:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Na mejött a menő füves Petike is...
2021. febr. 10. 23:13
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
jó akkor nem iszok, de néha rá kell pippantanom a füvespipámra
2021. febr. 10. 23:13
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Azta de menő vagy,mindíg csodáltam aki kimeri próbálni a füvet.Jelölj be pls face-en pls.Vivivokosztcső
2021. febr. 10. 23:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Te szerintem keversz valakivel :D Nem vagyok Peti
2021. febr. 10. 23:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
De miért másoknak kéne kontrollálni, te miért nem vagy rá képes? Nekem is az jön le, hogy csak valami izomagyú bűnbak kell neked, azt csókolom. Talán nem kellene kötözködősre innod magad, drága, és akkor nem lennének ilyen problémáid. Azért 21 évesen már illene felnőni, nem?
2021. febr. 11. 04:53
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Az nem opció, hogy ne aljasodj le vállálhatatlan szintre? (Gondolom ezért nem szívesen megy veled senki)?

Egyébként nem társkeresőn kell ilyet keresni, hanem testőrt kell bérelned.

2021. febr. 11. 07:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Jesszus.. Nem csodálom, hogy a csávód nem jár veled bulizni.
2021. febr. 22. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!