Kutyaürülékkel kenték be a kocsink kilincsét. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Fogalmunk sincs hogy ki lehetett, ezért az illetőt nem tudjuk kérdőre vonni.
Ma reggel az autónk egyik kilincse (a sofőrülés ajtajáé) be volt kenve kutyaürülékkel.
A járdát nem foglaltuk el, a párom mindig odafigyel hogy ne szorítsa le a gyalogosokat.
Az egyetlen tippünk az volt, hogy valakinek "elfoglaltuk a helyét" - ami vicces, mert itt nincsenek helyek, mindenki oda áll ahová tud.
Rosszakaróink, ellenséges szomszédaink nincsenek - pár hónapja költöztünk ide, a lakás jól hangszigetelt. Egyszer jött fel hozzánk az egyik szomszéd, ő is udvariasan kért meg, hogy ne zajongjunk (aztán rá is jött, hogy nem is tőlünk jön a hangoskodás)
Szerintetek mi lehetett az oka?
2021. febr. 10. 07:50
51/51 A kérdező kommentje:
Persze, tudom :) Én is neki írtam.
2021. febr. 11. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!