Milyen érzés lehet annyira butának lenni, hogy még azt se fogod fel, hogy buta vagy?
#20 Szerintem nem értettél meg engem, bár teljesen jogos mert nem is részleteztem az álláspontom.
Szóval én érettségizek kémiából, matekból, magyarból, angolból és történelemből.
Ezek közül egyedül a kémiára tanulok.
Miért?
Azért mert hiszek abban, hogy van a látható világ és a láthatatlan világ között egy ajtó amelyen belül spirituális dolgok történnek. Neked annyi dolgod, hogy a hiteddel ezt kinyittatod és akkor Isten a vizsgák alatt fel fog ruházni olyan hatalmi erőkkel amely a magas koncentráció hatásaként a te idegsejtjeidből kisugárzó elektromossággal összekapcsolódik és ezáltal nyersz magadnak egy óriási magabiztosságot és olyan tudáshátteret amely valójában benned nincs meg de Isten a vizsga erejéig megadja ezt neked.
Kémiára ezt a módszert azért nem szabad alkalmazni mert erősen kötődik a biológiához amelyben Charles Darwin-nak nagy szerepe van és köztudott, hogy ő szembe ment a vallással. Ez azt eredményezi, hogy a fizika-kémia-biológia tudományterületei elől Isten elzárkózott. Tehát egyértelmű, hogy erre vonatkozóan nem lesz hatásos.
Na ezért vagyok buta. Érzem belül, hogy az vagyok mert ez ostobaság de mégsem tudom ezt a hitet elvetetni. A nyelvvizsga megszerzésekor is ezt alkalmaztam és a gyengusz angol tudásom mellett mégis nekem lett a legjobb a nyelvvizsga eredményem az osztályon belül furcsa módon és én legbelül elhiszem azt, hogy ezt Isten okozta mert megnyitottam neki egy kaput a világomba.
Ez van. Másra képtelen vagyok tanulni viszont ennek ellenére érzem, hogy nagyon jól fog sikerülni az érettségim.
Így, hogy kifejtetted sem gondollak butának. Mindenki hisz valamiben, te ebben. Az ostobaság és a hit kombója viszont elég veszélyes tud lenni. De szerintem nálad ez a veszély nem áll fenn :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!