Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet az,ha egy idegenre...

Hogy lehet az,ha egy idegenre gondolunk,akire rá akarunk írni,az utána pár perccel egyszer csak ír?

Figyelt kérdés
Nagyon durva,de biztos van valami logikus magyarázat erre 😂 Még egyszer volt egy ilyen élményem régen,de akkor is totál ki voltam,hogy az is hogyan. Nem is az,hogy rád ír egy idegen random akire írnál,hanem hogy akkor amikor gondolkodsz rajta,hogy ráírj-e,persze ismerősökkel ilyen többször van.
2021. febr. 8. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom de létezik.

viszont általában csak nagyon közeli ismerőssel.

ami esetleg lehet benne és szoktam direkt csinálni kapcsolat elején,hogy mindig ugyanabban az időpontban hívom/írok,de pár nap kihagyásokkal.

és akkor egy idő múlva kialakul a másikban egy pavlovi reflex,hogy nézi a telót este 7kor és ha épp nem hívom,már nézi mi van...és akkor jön is a hívása,vagy az üzije:)

2021. febr. 8. 22:31
 2/3 A kérdező kommentje:

De jóó ez is😱!

Biztos valahogy érzik egymást az emberek,valami rezgés lehet,legalábbis közeli ismerősnél tuti,de idegennél meg ez ki tudja😂

Velem olyan is szokott lenni,hogy előtte álmodok pár napig az illetővel és aztán rám ír.

2021. febr. 8. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Telepatia van. Aki nem akar hinni benne, azzal szerintem tenyleg elo se fordul.

De sajat tapasztalasom olyan, hogy szinte mintha mobilon hivnek embereket, veszik az adast. Vagy kolcsonosen, vagy en az ovet.

ESP, erzeken kivuli erzekeles letezik, azzal egyutt az ezoteriaval hazalo embereket kerulom.

2021. febr. 9. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!