Hogy lehet az,ha egy idegenre gondolunk,akire rá akarunk írni,az utána pár perccel egyszer csak ír?
nem tudom de létezik.
viszont általában csak nagyon közeli ismerőssel.
ami esetleg lehet benne és szoktam direkt csinálni kapcsolat elején,hogy mindig ugyanabban az időpontban hívom/írok,de pár nap kihagyásokkal.
és akkor egy idő múlva kialakul a másikban egy pavlovi reflex,hogy nézi a telót este 7kor és ha épp nem hívom,már nézi mi van...és akkor jön is a hívása,vagy az üzije:)
De jóó ez is😱!
Biztos valahogy érzik egymást az emberek,valami rezgés lehet,legalábbis közeli ismerősnél tuti,de idegennél meg ez ki tudja😂
Velem olyan is szokott lenni,hogy előtte álmodok pár napig az illetővel és aztán rám ír.
Telepatia van. Aki nem akar hinni benne, azzal szerintem tenyleg elo se fordul.
De sajat tapasztalasom olyan, hogy szinte mintha mobilon hivnek embereket, veszik az adast. Vagy kolcsonosen, vagy en az ovet.
ESP, erzeken kivuli erzekeles letezik, azzal egyutt az ezoteriaval hazalo embereket kerulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!