Lányok, nők! Ti mennyi időt töltötök a zuhany alatt?
Figyelt kérdés
Én képes vagyok több mint másél órákat a fürdőszobában tölteni, felteszem meg lemosom a sampont meg a hajápolót, megmosom magam, utána borotválkozok stb. Más is van így ezzel?2021. febr. 7. 19:14
1/8 anonim válasza:
Ez mar eleg durvanak es cikinek hangzik.
3/8 anonim válasza:
Ha csak sima zuhany, akkor 7-10 perc.
Ha hajat is mosok, akkor +5 perc
Ha borotválkozom is, akkor attól függően, hogy mit kell borotválni lehet +5, +10, +20 perc.
4/8 anonim válasza:
Borotvalassal mindennel sem letezik, hogy tobb legyen 30 percnel. Van, hogy fokoztosan es felvaltva meleg es egyre hidegebb, szinte jeges vizzel zuhanyozom. De meg igy sem alldogalok a vizben 40 percet se.
Strandon, furdoben fel napokat el tudok konnyeden tolteni, de nem a zuhany alatt.
5/8 anonim válasza:
A sima zuhany 5-10 perc, hajmosás+10, borotválkozás+5-10 perc.
6/8 anonim válasza:
Hajmosás nélkül 5-10 perc. Hajmosással 20 perc, plusz a hajszárítás.
7/8 anonim válasza:
Jézusom, Nektek nincs jobb dolgotok, mint a fürdőszobában pipiskedni? :D
Egyébként én 3 perc alatt lezuhanyzom, hajmosás meg 5 perc. Van kellemesebb időtöltésem is.
8/8 Metionin válasza:
Olyan 10 perc szokott lenni borotválkozással együtt. Hajmosással már van 20-25 perc mert hosszú és sok hajam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!