Ő szegény vagy menő?
Ha egy 15-25 év körüli srác pulcsiba jár télen, akkor az azért van mert nem telik neki kabátra vagy azért mert így érzi magát menőnek, hogy ő nem fázik?
Vagánykodó srácnak tűnik, de némelyik szegény sorsú fiatal is próbál kitűnni ilyen módon ezért nem tudom eldönteni.
Ti szerintetek melyik a jellemzőbb?
Anno pulcsiban voltam egész télen lány létemre, nem azért mert divatoltam, vagy nem telt volna kabátra (Volt is, nem egy) egyszerűen viszont megsültem. Fűteni se nagyon szoktam otthon, most is csak azért hordom a kabátot, hogy ne nézzenek bolondnak, de úgy leizzadok, hogy még a ruhák is rámtapadnak közben.
Ez is ok lehet.
Igaz igaz :3
Furi hogy ilyen is van.
Nekem is meleg van a téli kabátomban de egy őszi vékonyabb kabátban pulcsival már fázok :0
23/L vagyok, a mostani téli szezonban még nem volt rajtam kabát, pedig reggel hat órakor indulok dolgozni, amikor még esélye sincs felmelegedni a levegőnek.
Én azért nem hordok kabátot, mert egyszerűen nem vagyok fázós. -5 fok alatt beleférne, de 0 fok felett megsülnék benne. Vagy póló, mellény és egy átlagos pulcsi van rajtam, vagy póló és egy nagyon vékony meg egy átlagos pulcsi. Az irodában sokszor pólóban ülök, amíg a többiek pulóverben is fáznak. Nem menőzni akarok, pénzem is bőven van, egyszerűen nem vagyok hajlandó megsülni azért, hogy a hozzád hasonlók ne nézzenek bolondnak.
Egyébként meg mindenki öltözzön úgy, ahogy jónak látja, másnak semmi köze hozzá, legfeljebb a szüleinek, ha kiskorú.
Én se nagyon hordok kabátot, sőt, ősz végéig általában én is csak térdnadrágot hordok vastagabb pulóverrel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!