Miért vesz anya mindig olyat amit nem szeretek?
Figyelt kérdés
Hozott 2 chipset, mindkettőt utalom (hagymás) de el mondtam neki legalább 20szor már..
Persze, tudom h sokan még ennyit se kapnak, de nekem sem nasinak veszi anya, eleg szegenyek vagyunk és ahelyett hogy a kevés penzebol olyan ételt venne amibol tud főzni valamit, egesznapra vesz két csomag chipset, es szinte mindig azt amit nagyon nehezen tudok megenni mert szinte vissza akar jönni..
2021. febr. 7. 13:15
11/16 A kérdező kommentje:
Apa meghalt, nincsenek tesóim
2021. febr. 7. 16:47
12/16 anonim válasza:
Ezzel azt akarod mondani, hogy anyád soha nem főz rád...? Csak mindig chipset vesz?
Ő nem eszik semmit?
13/16 A kérdező kommentje:
Magának néha főz valamit, pl porkoltet meg zsíros eteleket tészta meg minden nélkül.. Tudja hogy nem szeretem, persze mikor nincs mit enni, tudom hogy nem szabadna valogatnom, de ha akarnek is enni belole, olyan kis mennyiseget csinál hogy ő eszik egyszer es el is fogyasz
2021. febr. 7. 18:06
14/16 anonim válasza:
Tehát ezzel azt mondod, hogy téged éheztet???
15/16 anonim válasza:
Sajnálom a körülményeiteket. Szerintem vegyétek fel a helyi családsegítővel a kapcsolatot, mond neki, hogy keresse fel, mert ez így nem jó.
16/16 anonim válasza:
Próbáld meg megbeszélni vele, hogy adja neked oda a pénzt és te beosztod és megveszed az ennivalódat, hátha ez megoldható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!