Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet itt jelenteni a...

Subpasi kérdése:

Hogy lehet itt jelenteni a toxic/kamu emberkeet akik zaklatják az embert üzikben ?

Figyelt kérdés

2021. febr. 6. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, viszont tudod tiltani őket.
2021. febr. 6. 22:46
 2/5 A kérdező kommentje:
kár, betalált pár "lány", és jo lenne ezt valahogy jelezni, elég unalmas a fittymacsattogást olvsgatni az üzeneteimnél :D
2021. febr. 6. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Én ezt nem tudom összerakni... 🤨
2021. febr. 6. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Akár milyen privát érkezik, törlöm, és tiltom a felhasználót. Semmi oka nem lehet senkinek arra, hogy swartzban kezdjen el velem kommunikálni, - mindent le lehet ember módjára kommunikálni nyilvánosság előtt is. Tisztességes szándékú ember megérti, hogy ez nem egy társkereső oldal és minden egyéb témakör olyan, amiért nem kell pusmogni.
2021. febr. 7. 01:18
 5/5 anonim ***** válasza:

En mikor osszegyult egy adag privat, igy olvasatlanul kijelolom es torlom. Nem zavar, mert semmilyen uzenetet nem varok. Igazabol meg csak torolnom sem kene, ez inkabb onvedelem, nehogy veletlenul megnyissam.

Epeszu ember a kerdes alatt reagal szerintem.

2021. febr. 7. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!