Van itt olyan, aki nem szereti a pizzát?
Figyelt kérdés
A legfenségesebb íz, minden alkalom olyan, mintha az első lenne.2021. febr. 6. 00:20
11/17 anonim válasza:
Te ilyen pizzafétisiszta vagy? Vagy mibajod? Bocs, de sztem nem vagy teljesen normális. 😃
12/17 anonim válasza:
Alsós koromban nem szerettem, mert egyszer kihánytam. Azóta ez változott :D Most már imádom.
13/17 anonim válasza:
Megeszem a pizzát, nem mondom, hogy nem szeretem. De annyira nem is vagyok neki hanyatt esve, mint sokan mások. Gyakorlatilag csak egy sima kenyértészta valami feltéttel. Sosem voltam nagy kenyeres-tésztás, csak ritkán eszem ilyet. Ennél sokkal jobb ételek is vannak.
14/17 anonim válasza:
Megeszem, 2-3 havonta egyszer jól is esik - de egy 32-es felével jól is lakom.
De én se vagyok hanyattesve tőle, számomra is csak egy melegszendvics. A szendvicseket pedig nem szeretem.
A burgerrel is az a bajom, hogy az egy szendvics. Nem szeretem őket.
Nem vagyok elragadtatva a rántott, paníros kajáktól, krumpli helyett rizst eszem, a kajáldák nagy részében számomra túl sós a kaja,
Szeretem a halat, a gombát, megeszem a májat is.
15/17 anonim válasza:
Én szeretem de azért egy idő után unalmas tud lenni.
16/17 A kérdező kommentje:
11
Nem vagyok pizzafetisiszta, csak az este picit beálltam és ilyenkor mindig van olyan étel, amire begerjedek.
2021. febr. 6. 15:15
17/17 anonim válasza:
Kevesen vannak, de vannak akik nem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!