Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni akkor, ha az...

Mit lehet tenni akkor, ha az ember életében tényleg sokszor igaz, hogy "túl szép,hogy igaz legyen"?

Figyelt kérdés

Elkezd az ember reménykedni, hogy lesz egy szuper állása, de nincs belőle semmi.

Máskor állásinterjún az elmondott feltételek tetszenek neki, az állásinterjú végén mégis kiderül,hogy nem őt vették fel.

Elmegy munkaközvetítőhöz, azt gondolva, másnap már dolgozhatna is, de nem.

Tehát, ami az embert boldogabbá tenné sokkal, az egytől egyig nem lesznek igazak, mert túl szépek ahhoz,hogy megvalósuljanak.

Nem ferrarira, kacsalábon forgó villára vágyok, mielőtt bárki azt írná.

2021. febr. 5. 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:

"Máskor állásinterjún az elmondott feltételek tetszenek neki, az állásinterjú végén mégis kiderül,hogy nem őt vették fel."

Szerintem ez nem a túl szép, hogy igaz legyen kategória. Ez akárkivel előfordul, teljesen hétköznapi dolog.

Én inkább olyasmit mondanék annak, hogy valaki felkeres azzal, hogy ő munka nélkül mutat egy módszert, amivel milliárdos leszel, vagy ad egy idegen ajándékba egy autót, stb.

Tehát amiket te írsz, az inkább az élet velejárója. Viszont aki sokszor él át "túl szép,hogy igaz legyen" élményt, az egyszerűen naiv, vagy áldozattípusnak tűnik, akiről feltételezik rossz szándékú emberek, hogy könnyű átverni.

2021. febr. 5. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Menni kell tovább. Szerintem felesleges moralizálni azon, hogy mi miért nem jött össze. Sokkal fontosabb levonni a tanulságokat, felvértezni velük magadat, és legközelebb tapasztaltabban már jobban szerepelsz vagy választasz.
2021. febr. 5. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!