Van Magyarországon szervkereskedelem és maffia ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 23:15
1/13 anonim válasza:
Igen. Valamilyen formában minden ország érintett a szervezett bűnözésben (maffia), a szervkereskedelem ennek csak egy kis része. Ez alól max. a Vatikán a kivétel, de abban sem lennék biztos.
2/13 anonim válasza:
Biztos van, bár a hírekben még soha nem hallottam, hogy magyarországon ilyen embereket fogtak volna el. Bár ez még nem jelenti azt, hogy itt ne létezhetne.
3/13 anonim válasza:
Ha létezik is magyar maffia jelenleg, a környékbeli országok maffia csoportjai a legelterjedtebbek. Rengeteg az orosz, de még a kínai ügylet is. Ezek nyilván benne vannak a szervkereskedelemben is, MO pedig pont megfelelő ország ehhez.
7/13 anonim válasza:
Olyan krva rossz a magyar emberek egeszsegi allapota, husz evvel jobban oregszenek kb, hogy nem jo alapanyag szerintem.
8/13 anonim válasza:
Szervkereskedelem van minden piacon ... leginkabb a henteseknel :)
9/13 anonim válasza:
A rengeteg eltunt fiatalbol mit gondolsz mi lesz?
Meg miert nem 190 cm szetgyurt izomagy tunik el??
10/13 anonim válasza:
Izomagyat még nem láttam, de az eltűnt csajszik elég patentok. :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!