Szerintetek aki nem oltatja be magát, az később kiszorulhat a magánegészségügyi ellátásból is?
Az Istenért, ne légy már ennyire borúlátó jós 10-es!
Meg épp elég hülyeséggel ijesztgetnek minket a Coviddal kapcsolatban, sokan meg elhiszik.
Az már végképp a személyiségi jogok sárba tiprása lenne, egy elvileg nem kötelező oltás esetén, hogy még orvoshoz se...
Mi lesz, a végén az oltatlanok már utcára sem léphetnek ki?
Arról persze aki nem kaphat oltást, még ha akarna se,egészségügyi okok miatt, arról méla kuss van.
Semmit se tudni, várjuk ki a végét.
Nyilvan nem lehet, de az orvosok elsosorban a betegeket vedik, foleg maganban nem fognak kozkaztatni. Szerintem ha ez is lesz (remeljuk nem) nem fog sokáig tartani, par ev.
En remelem nem ez lesz de kitudja. Az a baj hogy az is lehet hogy kulfoldre se lehet majd utazni oltasi könyv nelkul, jelenleg se lehet teszt nelkul, nem sokara pedig oltas nelkul.
Az oltásútlevelet már pedzegetik, de ott is vannak ellenvélemények már. Túl sok kérdést vet fel. Néha az az érzésem, senki nem tud igazán semmit biztosan.
De, reméljük, hogy ez az egész egy átmeneti állapot. Talán, ha meglesz a megfelelő oltottsági arány.
Csak az ember már kezdi úgy érezni magát, mint egy anti-utópisztikus filmben, tudod...
#10: Te provokálni vagy itt ugye? Írod jelenleg is ez van. Hol? Én nemrég voltam magánorvosnál, senki nem kért se tesztet, se oltást.
Meg írod, hogy majd külföldre nem lehet kimenni oltás nélkül. Ez érthető is. De szerintem van különbség a nyaralgatás, meg az egészségügyi ellátás között. Nyilván egy nyaralás is az életmentő dolgok közé tartozik mint egy rákszűrés pl. Nem?
Ha direkt ijesztgetni vagy itt, akkor menj innen arra kérlek. Vagy pedig hiteles forrással támaszd alá amiket írsz.
Sajnos nem provokalni vagyok itt. Enis most voltam dokinal Bp-n. Magan neurológusnal, 6 ezret fizettem a tesztert, anelkul nem lephettem be az ajton. Jelenleg ez az elvart. De egyebkent ez csak gyorsteszt volt.
De nem ertem minek kell lepontozni mert leirom az igazsagot. Nalunk a maganba a varosba (nem Bp) se lehet elmenni teszt nelkul, a honlapjukra is kivan irva hogy mennyive kerul. Odamesz megcsinaljak, majd csak ezutan mehetsz be. De en ugy tudom a korhazban is ugyanez van.
Nem ijesztgetek de Euben tanulok es ertesulok ezekről, a tanáraink (sok orvos van közöttük) is meselnek ezt azt. De ha neked eleg hiteles, nezz meg par magan honlapot, anit emlitettem ott kivan irva hogy teszt nelkul nem lehet igenybe venni az eu szolgaltatast, en azom lepodok meg hogy nalatok lehet.
Egyebkent nem kotekedes címen, de barmilyen szurest elvegeznek Mo-n. is, tehat miert kene kulfoldre menni?
Ez kivitelezhetetlen. Eleve mindenkinek vonják a fizetéséből a TB-t, ergo mindenkit megillet az orvosi ellátás. A magánban pedig ezen felül is fizetsz, szóval megoldhatatlan.
De nem tudom ezeket a híreket honnan szeditek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!