11/23 anonim válasza:
Tahokaim. Ott rohadtok meg otthon.
Ha meg ott elnek, kivarnam, hogy legyen nemkinai, nemorosz, es beadatnam.
A kilencven eves anyosom Astro Zenecat kapott az idosotthonban, es igen, aznap lefektettek mindenkit, es a nover is azt mondta a telefonba, hogy pocsekul van. Ez normalis. Azota mind jol vannak.
12/23 anonim válasza:
Pfizer. Az elsőt már meg is kaptam.
15/23 anonim válasza:
Nekem eddig sem volt bajom, és úgy érzem ezután sem lesz.
Nem fogom egyiket sem választani, dugja fel magának aki kitalálta.
16/23 anonim válasza:
Pfizer - a hírek szerint az a leghatásosabb, legjobban bevizsgált, több orvos családtagom, ismerősöm is azt ajánlja.
17/23 anonim válasza:
Egyiket sem. Köszönöm, átestem rajta két tüsszentéssel, tökéletesen védett vagyok, nem félek tőle, nem kell semmi extra, vigye az adagomat, aki szükségét érzi. Ha bevezetik a vakcinaútlevelet, akkor meg kivárom, míg meg tudom szerezni a Pfizert valahonnan és már itt sem vagyok. Mondjuk eleve ez volt a tervem, csak a korona közbeszólt.
19/23 anonim válasza:
Ha téged nem, akkor mégis mit ekresel itt?
20/23 anonim válasza:
A Moderna és a Pfizer a két legjobb vakcina. Csak a hírekből mindig kimarad a Moderna, mert kevés van belőle Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!