A nők miért k.... ak egymást előszeretettel?
Figyelt kérdés
Minden utolsónak el hordják egymást, mindan utolsó riherongynak, irigység is közre játszhat?2021. jan. 28. 21:55
11/21 anonim válasza:
6! Nem baj ha nem érted. Gondolom nem ez az elsö ilyen eset. De ne is törd rajta az okos fejecskédet. Tudod, hogy az ilyesmi csak megárt neked!
12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi!!!
6# ugyan ezen gondolkoztam én is és pont ebben a sorrendben, de ezek szerint nem tevedhettem nagyot! :)
2021. jan. 28. 21:55
13/21 anonim válasza:
Csak dominanciaharc van köztük is.
14/21 A kérdező kommentje:
13# megkerhetlen ezt ki fejtened bővebben? Mármint mire gondolsz. Köszönöm
2021. jan. 28. 22:21
15/21 anonim válasza:
Ugyanaz mint az állatvilágban, ösztönök, a nők között is él ez, ahogy pl a másik oldalról az " alfahím " szó, na, nőknél is ugyanez, csak nincs külön neve.
16/21 Sic Semper Tyrannis válasza:
#15 Bétanőstény.
Szívesen.
17/21 anonim válasza:
En csak akkor szoktam szidni mást kb. 1-2 ember előtt, ha idegesít amit csinál és kozben elismerik, hogy milyen tokeletes. Pl. a 10/10-es barátját vegig csalja, tenylegesen k*rva es egy szar ember. Es ezután meg a barátja vissza fogadja, csak mert 10/10-es a csaj. Igen, ilyenkor feltekeny vagyok, mert engem a 10/8-mal meg reg kib*sztak volna. Es az ilyen ,,nők” részesülnek nagyon sok jo dologban es nekik elfeljtenek mindent. De random lányokat nem, max megjegyzem magamban hogy nem szimpi.
19/21 anonim válasza:
Szaporodasi oszton. Elethalalharc a faszert.
20/21 anonim válasza:
Ti milyen nőket ismertek és honnan? Nekem nagyon sok nőrokonom, nőismerősöm van, női munkahelyen dolgozom és jó néhány évtizede tart a földi pályafutásom, de még soha életemben nem hallottam, hogy egyik nő lek..ázza a másikat. Lehet, hogy értelmes, kultúremberek alkotják a környezetemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!