A nők miért k.... ak egymást előszeretettel?
Figyelt kérdés
Minden utolsónak el hordják egymást, mindan utolsó riherongynak, irigység is közre játszhat?2021. jan. 28. 21:55
2/21 anonim válasza:
A nők nem ilyenek. Legfeljebb a csitrik.
3/21 anonim válasza:
"a nők miért k.... ak egymást"
Próbálom megfejteni, de semmi nem illik a kipontozott részbe. Kérnék egy kis segítséget. Enyiből nem lehet kitalálni.
5/21 anonim válasza:
Elszomorít az efféle női viselkedés. Én azt szeretem, ha nem bántják egymást, inkább elfogadják. Vagy még kedvelik is egy kicsit. Vagy szeretik. Vagy... (...de ez már egy másik kategória.) :D
6/21 anonim válasza:
Féltékenység?
Irigység?
Narcisztikus hajlam?
7/21 anonim válasza:
Mert a szó már elvesztette az eredeti jelentését és csak szimplán negativ jelzőként van jelen
8/21 anonim válasza:
Indul az indokolatlan lepontozás :) Ezt szeretem! Ügyesek vagytok srácok!
9/21 anonim válasza:
Hát oké😂 én speciel lek*vázom a kádam is ha a sarkába rugok attól még fel tudom mérni hogy nem igazi k*va 😂😂
10/21 anonim válasza:
Azt hiszed. De a lefolyó lukaiba bárit beenged bárkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!