Távoktatás mellett végezhető, kötetlen munkaidejű pénzkereseti lehetőség?
Ilyet még az is nehezen talál, akinek van valami hasznosítható tudása. A leírtak alapján neked nincs ilyen.
Ha informatikus lennél, esetleg fordító, szakfordító, könyvelő, akkor tudnál otthonról pénzt keresni.
Ilyen munkahely nem létezik, hogy csak akkor dolgozol, mikor ráérsz egy kicsit.
Ráadásul még válogatsz is.
Persze, hogy válogatok, nem a megélhetésem múlik rajta, csak unom már, hogy közel egy éve a szobámban pazarlom az időm.
Nem arra gondoltam, hogy "akkor dolgozok, amikor kedvem van", nyilván ha lenne valami dolgom, akkor időt szakítanék rá. Viszont azt nem tudom megtenni, hogy pl. hétfőtől péntekig, vagy akár csak heti 3-szor fixen 8-tól x időpontig dolgozom, mert az órarendünk összeállításában semmi szabadságot nem kapunk. Ha x időpontban van egy gyakorlat (nyilván hétköznap, munkaidőben), akkor kénytelen vagyok megjelenni (ha csak online is).
Az első hullámban, márciusban gyerekekre vigyáztam, de erre nincs már igazán kereslet úgy, mint akkor, mikor az ovikat/böcsődéket is bezárták.
Én a helyedben biztos nyelveket tanulnék, ha ennyi szabadidőm lenne. 1 év alatt ha mindennap tudod csinálni, simán fel lehet jönni írásban, hallásértésben egy felsőfokra, ha van már egy közeped.
Vagy elkezdhetsz egy másik nyelvet 0-ról középfokra.
Ezzel nem kicsit építed a jövődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!