Ha nem látok jól a szemüvegben, oldalra nem is lehet benne nézni, a keretet ia megbántam, akkor magyarán kidobtam 60 ezret az ablakon?(első szemüveg)
Megnézték a szemem megállapitották hogy milyen lencse kell.
Egy hét mulva kész lett a szemüveg.
Ott helyben hányingerem lett ahogy felvettem, abszolut torzít, oldalra nem lehet nézni benne abszolut, kicsit sem, mert oldalra nézésnél mégjobban torzit.
A keret meg már nem tetszik.
Az elado azt mondta ez ilyen. A szemüvegben csak előre lehet nézni.
Meg szokassam hozzá a szemem napokig.
A keretet nem lehet kicserélni.
Szoval kidobtam az ablakon 60 ezret.
Vagy?
Icike picikét sem lehet oldalra nézni benne
Ez most tényleg normális?
Sajnos Magyarorszagon valoszinu. Ugyanakkor tenyleg van olyan, hogy mereskor jol valaszoltal, megsem a megfelelo a lencse.
En Angliaban elve ket het utan ingyen uj szemvizsgalat utan uj lencsevel megkaptam ingyen. Megnyugtattak, hogy elofordulhat. Ott szinte ok kertek elnezest.
Egy biztos. Igy nem tudod hordani. Szerintem a keret nem lehet hibas, az a resze lehet idegessegedben tulzott odafigyeles. De a lencse siman lehet, hogy megsem a neked megfelelo erossegu.
pár perce hoztam el. azt hittem felrobbanok. jobbnak láttam kijönni az üzletből.
múlt héten előre kifizettem..
Hány dioptriás? Ha erős szemüveged van akkor az sajnos torzít oldalt, nem tudsz vele nagyon mit csinálni.
Kontaktlencsét érdemes próbálni ha még nem próbáltad.
Amugy oldalra szerintem tenyleg nem szoktak nezni szemuvegben.
Azert nalad meg idegeskedest is latok.
Esetleg masik optikaban ujra bemeretnem a szemem es vegul kiderulne azonos vagy eltero dipoptriat allapitanak-e meg.
Zarojel. Menstruaciokor napokig tavollatobb vagyok, olyankor a szemuveg zavar.
A szemuveget szoknia kell a szemednek. Persze hogy furcsa, hogy eddig nem lattal rendesen, most meg minden elesebb fura, es meg fejfajast is okozhaz. De makd hozzaszokik a szemed. A keretet meg te valasztottad...
Amugy nem lehetoseg a kontaktlencse?
Sokaig szemuvegem volt nekem is, de sok a macera vele. Lencset meg beteszed reggel, kiveszed este. Nem akad bele a hajad, nem parasodik, viselhetsz barmilyen napszemuveget, latsz oldalra, stb. Csak elonye van szamomra. Es 60000-bol eleg sok lencse kijonne, tulajdonkeppen jobban megeri mint a szemuveg, mert szemüveget is altalaban 2-3 evente cserelni kell, akkor is ha vigyazol ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!