Melyik képzés érdekelne titeket jobban?
-Diéta csomag :-Méregtelenítő étrend alapjai
-Edzés erőfeszítés nélkül
-Alacsony szénhidráttartalmú diétás könyv
-Álmatlanságban szenvedő
-Navigálás a Paleo-étrendben
-CUKOR - Ez az új ellenség
Ti melyik képzést vásárolnátok meg?
Egyiket sem. Főleg, hogy semmi értelmük. Nem kell méregteleníteni. Nincs edzés erőfeszítés nélkül. Szükség van szénhidrátra. A cukor nem ellenség, pláne nem új. Az új "ellenség" a glutén és a laktóz.
Ha valaki álmatlanságban szenved, akkor annak jó lehet az álmatlanságban szenvedő, kivéve, ha nem annyira áltudományos, mint a többi.
Kedves 3. én egyáltalán nem értek önnel egyet.
-"Nem kell méregteleníteni."
A méregtelenítés, vagyis inkább a tisztítókúráknak nagy szerepe van a szervezet rekreációjához.
"Nincs edzés erőfeszítés nélkül."
-Edzés között is meg lehet különböztetni intenzív és mérsékelt edzést. Mind a kettőnek meg van a jelentősége, a képzésben inkább a mérsékelt intenzitású testedzésre gondoltak, aminek az elvégzését kissé keménynek érezzük.
-"Szükség van szénhidrátra"
Ez nyilvánvaló, de a cím az alacsony szénhidráttartalmú diétás ételekről szól, nem pedig ezek abszolút megvonásáról.
"A cukor nem ellenség, pláne nem új. Az új "ellenség" a glutén és a laktóz"
A cukor nem új ellenség, de számtalan betegség okozója: elhízás, fogszuvasodás és ami sajnos nagyon sok halálozással jár az a cukorbetegség. Csak néhány azok közül, amikért a cukorfogyasztás tehető felelőssé.
A glutén-laktóz-és egyéb-érzékenyek, én mint naiv ember ebben a témakörben, úgy tudom még nem halt bele senki. Ezáltal evidensebnek tartom, hogy a cukor még ha nem rövidtávon mint az előbb felsoroltak, de hosszabb távon sokkal mérgezőbb a szervezetre.
Azért köszönöm válaszát, hogy beleláthattam az ön szemszögébe is.
"glutén-laktóz-és egyéb-érzékenyek, én mint naiv ember ebben a témakörben, úgy tudom még nem halt bele senki. Ezáltal evidensebnek tartom, hogy a cukor még ha nem rövidtávon mint az előbb felsoroltak, de hosszabb távon sokkal mérgezőbb a szervezetre."
Nem véletlenül írtam idézőjelbe, hogy ellenség. De ez az új trend. Legyen minden mindenmentes. Ugyanolyan megtévesztő divat, mint a méregtelenítés vagy szénhidrát mentesség. Semmi közük a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!