Szerintetek is jobb lenne a társadalom ha kivennénk minden platformról a like/szívecske rendszert?
Ha nem, miért nem?
Magyarán nem lehetne likolni, videolni fotókat. Pusztán megoszthatná az ember amit szeret és ennyi. Eltűnne a like vadászat és hasonlók.
(Nekem a fotóim speciel sokan szokták likolni, de így is értelmetlennek tartom az egészet és károsnak)
Szerintem semmi nem lenne jobb tőle, akkor lenne más, ami miatt szoronghat, aki nincs rendben önmagával. Akinek minden oké fejben és lélekben, az soha nem rugózik ezen. Személy szerint a like-ot egyfajta “láttam”-ozásnak tartom, semmi jelentősége. Ha van egy tartalom, kép, ami valóban tetszik (vagy nagyon vicces, vagy informatív, tényleges tartalommal bír, nem egy sima szelfi), szívezem, de ha rég látott ismerős tesz ki valamit, akármit, azt miatta likeolom,
Mert örülök, hogy látom. Tartalomtól függetlenül. Akinek kevesebb ismerőse van, vagy csak egy szűk baráti köre, az automatikusan kevesebbet kap, nem azért, kert rondább, vagy szarabb képet tesz fel. Lehet, a másik ember aki többet kap, alapból népszerűbb. Értelmes ember emiatt nem akad ki, ha a másiknak több van. Egyébként meg hagyni kell a francba az instagramozást, és nem képeket nézegetni meg töltögetni, ha rosszul érzed magad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!