Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is jobb lenne a...

Szerintetek is jobb lenne a társadalom ha kivennénk minden platformról a like/szívecske rendszert?

Figyelt kérdés

Ha nem, miért nem?

Magyarán nem lehetne likolni, videolni fotókat. Pusztán megoszthatná az ember amit szeret és ennyi. Eltűnne a like vadászat és hasonlók.

(Nekem a fotóim speciel sokan szokták likolni, de így is értelmetlennek tartom az egészet és károsnak)

2021. jan. 24. 14:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem semmi nem lenne jobb tőle, akkor lenne más, ami miatt szoronghat, aki nincs rendben önmagával. Akinek minden oké fejben és lélekben, az soha nem rugózik ezen. Személy szerint a like-ot egyfajta “láttam”-ozásnak tartom, semmi jelentősége. Ha van egy tartalom, kép, ami valóban tetszik (vagy nagyon vicces, vagy informatív, tényleges tartalommal bír, nem egy sima szelfi), szívezem, de ha rég látott ismerős tesz ki valamit, akármit, azt miatta likeolom,

Mert örülök, hogy látom. Tartalomtól függetlenül. Akinek kevesebb ismerőse van, vagy csak egy szűk baráti köre, az automatikusan kevesebbet kap, nem azért, kert rondább, vagy szarabb képet tesz fel. Lehet, a másik ember aki többet kap, alapból népszerűbb. Értelmes ember emiatt nem akad ki, ha a másiknak több van. Egyébként meg hagyni kell a francba az instagramozást, és nem képeket nézegetni meg töltögetni, ha rosszul érzed magad tőle.

2021. jan. 28. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Én is gondoltam már erre. Szerintem jobb lenne, nem ebben a lájk - és figyelemvadász világban nőnének fel gyerekek, fejlődnének ki személyiségek.
2021. jan. 28. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is jobb lenne. Itt az én példám, szerintem jól elvagyok, élőben sikerem van az emberek körében, nem kevés barátom van(néha mégsem likeolnak nekem ők sem),de nincs sok ismerősöm fb-on, ezért néha kevés like érkezik egy képemre. Engem nem zavarna, de szüleimnél sajnos ez a mérce és sokszor szóvá teszik..Én meg elmagyarázom, hogy nem vagyok like vadász, nem ez a fontos, kevés ismerősöm van stb, de akkor is gáznak tartják..
2021. febr. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!