Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha az ember úgy látja, a...

Ha az ember úgy látja, a rendszerben nem boldogul, érdemes inkább önellátó gazdálkodásba fogni, illetve függetlenedni?

Figyelt kérdés

2021. jan. 24. 09:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem kell a gyógyszer köszi, van orvos ismerősöm, és eszi magát. Gyóyszert kell adnia akkor is, mikor tudja hogy nem kéne, mert csak ront. Ha nem ad rendszerellenes.
2021. jan. 24. 11:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta mikor egyszer elsírtam magam, ő nem vesz semmit boltból, és azt tanácsolta semmilyen gyógyszert ne nyeljek le.
2021. jan. 24. 11:02
 13/20 A kérdező kommentje:
#7 Gondolod azt teszel amit akarsz? Akkor ideje tapasztalatot gyűjtened, mert nem vagy képben.
2021. jan. 24. 11:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem élsz jól, mert szarul keresel. Azért keresel szarul, mert nem érsz többet a munkaerőpiacon. Kivonulhatsz tanyára 2 év osztrák mosogatás után, de nem fogja megoldani a problémádat. Nem tudsz teljesen kivonulni a társadalomból ma már. Orvosra elektromos áramra, gépekre, eszközökre stb akkor is szükséged lesz. Amit meg nem adnak még egy remetének sem ingyen.

El kellene jutni a felismerésre, hogy neked mit kell ahhoz tenned, hogy ne éhbérért robotolj, a rendszer hibáztatása helyett és máris meg lenne oldva minden problémád

2021. jan. 24. 11:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Élj vakon akkor
2021. jan. 24. 11:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Vakon? ez mit jelent? Szerintem az lenne a jobb megoldás, ha kipróbálnád, hogy működik-e ez a rendszer nálad. Szerezni egy kis telket, ez tényleg nem kerül sokba, lehet szivességből meg tudod kapni. Ott dolgozni, amikor szabadidőd van. Aszerint, hogy merre élsz van lehetőség a vikendtelkek környékén előnyös feltételekkel hozzájutni egyhez. A mi környékünkön szinte utánad dobják ezeket, annyira sok van belőle.
2021. jan. 24. 11:53
 17/20 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm.
2021. jan. 24. 12:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Feltételezem a vakon élés beszólás nekem ment volna.

Leírnád, hogy szerinted miért vagyok vakon?

2021. jan. 24. 12:12
 19/20 anonim ***** válasza:

"Gondolod azt teszel amit akarsz? Akkor ideje tapasztalatot gyűjtened, mert nem vagy képben."

OK. Otthagytam a munkahelyek világát, most vállalkozom, szabad időbeosztással, és azt csinálom, amit szeretek.

Nekem ennél nem kell függetlenebb és jobb élet.

2021. jan. 24. 13:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te épp gyógyszerellenes vagy, még egy csomó dolog van, amire akkor is szükséged lenne egy ilyen élethez és ez a sok dolog, mind pénzbe kerül. Ha meg másoktól kérnél mindig valamit kölcsön, akkor az nem önálló élet lenne, csak élősködés, szóval az sem megoldás. De ha ennyire határozottan ezt akarod, és te tudod, hogy ez járható út számodra, akkor egyáltalán miért kérdezted meg a véleményünket? Akkor vágj bele!
2021. jan. 24. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!