Ha az ember úgy látja, a rendszerben nem boldogul, érdemes inkább önellátó gazdálkodásba fogni, illetve függetlenedni?
Azért nem élsz jól, mert szarul keresel. Azért keresel szarul, mert nem érsz többet a munkaerőpiacon. Kivonulhatsz tanyára 2 év osztrák mosogatás után, de nem fogja megoldani a problémádat. Nem tudsz teljesen kivonulni a társadalomból ma már. Orvosra elektromos áramra, gépekre, eszközökre stb akkor is szükséged lesz. Amit meg nem adnak még egy remetének sem ingyen.
El kellene jutni a felismerésre, hogy neked mit kell ahhoz tenned, hogy ne éhbérért robotolj, a rendszer hibáztatása helyett és máris meg lenne oldva minden problémád
Feltételezem a vakon élés beszólás nekem ment volna.
Leírnád, hogy szerinted miért vagyok vakon?
"Gondolod azt teszel amit akarsz? Akkor ideje tapasztalatot gyűjtened, mert nem vagy képben."
OK. Otthagytam a munkahelyek világát, most vállalkozom, szabad időbeosztással, és azt csinálom, amit szeretek.
Nekem ennél nem kell függetlenebb és jobb élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!