Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel töltenéd az Utolsó napod?

Mivel töltenéd az Utolsó napod?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy az ember megérzi a halála pillanatát,most tételezzük fel hogy megérezheti a halála napját is.Te mivel vagy kivel/kikkel szeretnéd eltölteni legszívesebben ezt a napot?Mit mondanál nekik?Úgy hogy erről a dologról csak te tudsz egyedül,másnak nem mondod el,de rébuszokban azért utalhatsz rá,ha úgy gondolod.

2021. jan. 24. 02:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
:)
2021. jan. 24. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz kérdező de az hogy úgy élj mintha minden nap az utolsó lenne szerintem inkább arra utal, hogy a jelenben éljünk és a jövőt tervezzük. Nekem több olyan rokonom aki csak össze csuklott és meghalt, de sajnos olyan is volt aki parkinzonkóros volt 17 évig kínlódott szenvedett és tudta mivel jár. De emberhez méltón ment el ő az anyukám volt és irigylem a bátorságáért és emberségéért mert utolsó nap is úgy beszélt mintha csak 1 foghúzás lenne.
2021. jan. 26. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Kedves kérdező AZ ÉLET 1 JÁTÉK s aki nem tud játszani az sajnos éhen hal :(

És itt elmondanám ezeknek a bankok nem örülnének MERT,,,?

2021. jan. 26. 20:11
 14/14 A kérdező kommentje:

11.,12.,13.:Nagyon Szépen Köszönöm a válaszokat! :)

13.:Mert?Nem tudom miről beszélsz,én kb. 10 éve nem voltam bank közelébe,de az is lehet hogy csak 8,de lehet 12.,nemtudom,nem emlékszem már.Ne gyere nekem bankokkal,sz.rok én a bankokra már régóta.

2021. jan. 26. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!