A szegény öregeink lettek a korona elleni oltás kísérleti nyulai?
Mit utálsz az igazságon? Fiatalok, életerős emberek nem halnak bele, sokszor tünetek is alig jelentkeznek, annyira, hogy észre se veszik, hogy a "halálos" koronavírust kapták el... Kollégám egy napig érezte rosszul magát, utána semmi. Valószínűleg én is elkaptam, csak nem tudtam teszteltetni magam, egy hétig voltam otthon. Időnként erős köhögéssel, fájó lélegzetvétellel, és sikerült pár csepp vért is köpnöm, de igazán nem éreztem rosszul magam, simán edzettem otthon, nem nyomtam az ágyat, lázam se volt.
Idősek, krónikus betegek, rossz egészségügyi állapotban lévő embereknek tényleg betehet, ők oltassák magukat. Az a pár százaléka statisztikában akik elhaláloznak 50év alatt, azok nem egészséges emberek, azért halnak meg. Nekik is érdemes beoltatni magukat.
A másik kérdés: akit beoltanak tudnak tovább fertőzni? Erre még 100%-ig biztos választ nem kaptunk, egyenlőre megfigyelik az oltóanyag hatását. Ha esetleg tovább tudják adni, akkor az egy nagyon hatalmas pofon a szarnak és innentől kezdve a fiataloknak abszolút nem éri meg beadatni.
Bárcsak én is a vakcina kísérleti nyula lehetnék mihamarabb. 😩
Nem akarok a covid szövődmények vizsgálatának kísérleti nyula lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!