Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok adni a hajléktalanok...

Szoktatok adni a hajléktalanoknak?

Figyelt kérdés

Nagyon unom már,hogy mikor már segítettem rajtuk,akkor derül ki,hogy milyen pofátlanok.

Múltkor az egyik kért pénzt tőlem kólára.Megvettem neki,aztán az arcomba röhögött,hogy jó lesz a tűzre.

Ez csak az egyik eset a sok közzűl.Mindig eldöntöm,hogy na ez az ember az utolsó,akinek adok valamit,de a következő mindig szimpatikusabb lesz,de ismét pofára esés.

Ti hogy vagytok ezzel?

2021. jan. 22. 13:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%
Van benne valami, amit a #20-as ír. Inkább legyek smucig, hogy nem szórom az aprót nekik, mint a kenyeret a galamboknak és nem adok nekik pénzt olyanra, amit magamtól is sajnálnék, minthogy az utolsó fillérjeimet olyannak adjam, aki elátkoz, ha 200-at kap és nem 280-at, mert annyi a barackos mini fütyülős a 14. számú kispesti italkimérőben.
2021. jan. 22. 17:20
 22/26 anonim ***** válasza:
68%
Meg most legyünk őszinték, mi segítség nekik az a 150 ft apró néha napján? Ha tíz embert le tud még gombolni aznap, akkor is a legtöbb inkább elkölti egy doboz ócska cigire, vagy a legolcsóbb vodkára, amitől 45 évesen az ürülékében fetrengve hal meg. Mit kezdjen az ember azzal, ha elkezdenek őrjöngeni, mikor egy szendvicset kapnak pár fillér helyett, amikor lehet, hogy az lehetne a napi betevő falatja és talán mástól nem is kapna? Ez egy olyan hordó, amit soha nem lehet megtölteni, mert 1000 lyuk van az alján, ahonnan kifolyik.
2021. jan. 22. 17:24
 23/26 anonim ***** válasza:
28%
Mindig. 10-20 ezer forintot
2021. jan. 22. 18:01
 24/26 anonim ***** válasza:
61%
Nem jellemző
2021. jan. 23. 07:46
 25/26 anonim ***** válasza:
90%

Már évek óta - karácsony előtt - beteszünk a kocsiba 10 db. 500-ast, direkt a hajléktalanoknak, a rászorultaknak.Debrecenben már jól ismerem azokat a kereszteződéseket ahol kéregetni szoktak, így szentestére el is szokott fogyni a pénz.

Nem érdekel hogy mire költi - ez nem céltámogatás...

Ha inni akar egy sört vagy egy felest, hát igya, nekem is jól szokott esni néha.

Szörnyű emberi sorsok vannak, és nagyon értékes emberek is utcára kerülnek - és onnan nem nagyon van visszaút!

2021. jan. 23. 09:59
 26/26 anonim ***** válasza:
74%

Debrecen: Egy időben adtam, ha volt nálam apró, megesett hogy kérniük sem kellett, de az utóbbi időben leszoktam róla és nem is tervezek többé adni, mert már lassan nincs olyan nap, hogy hajszál híján ne hányjam össze magam, az egyik újonnan nyitott szupermarket mellett, mert rendszeresen oda van sz*rva, hányva az oldalához, de elég jellemző a város más részein is.

Azért nézzék már annyiba a másikat, (főleg ha attól származik a napi betevője, legyen az bármi is) hogy elvonulok valami kevésbé publikus helyre.

máj. 24. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!