Szoktatok adni a hajléktalanoknak?
Nagyon unom már,hogy mikor már segítettem rajtuk,akkor derül ki,hogy milyen pofátlanok.
Múltkor az egyik kért pénzt tőlem kólára.Megvettem neki,aztán az arcomba röhögött,hogy jó lesz a tűzre.
Ez csak az egyik eset a sok közzűl.Mindig eldöntöm,hogy na ez az ember az utolsó,akinek adok valamit,de a következő mindig szimpatikusabb lesz,de ismét pofára esés.
Ti hogy vagytok ezzel?
Már évek óta - karácsony előtt - beteszünk a kocsiba 10 db. 500-ast, direkt a hajléktalanoknak, a rászorultaknak.Debrecenben már jól ismerem azokat a kereszteződéseket ahol kéregetni szoktak, így szentestére el is szokott fogyni a pénz.
Nem érdekel hogy mire költi - ez nem céltámogatás...
Ha inni akar egy sört vagy egy felest, hát igya, nekem is jól szokott esni néha.
Szörnyű emberi sorsok vannak, és nagyon értékes emberek is utcára kerülnek - és onnan nem nagyon van visszaút!
Debrecen: Egy időben adtam, ha volt nálam apró, megesett hogy kérniük sem kellett, de az utóbbi időben leszoktam róla és nem is tervezek többé adni, mert már lassan nincs olyan nap, hogy hajszál híján ne hányjam össze magam, az egyik újonnan nyitott szupermarket mellett, mert rendszeresen oda van sz*rva, hányva az oldalához, de elég jellemző a város más részein is.
Azért nézzék már annyiba a másikat, (főleg ha attól származik a napi betevője, legyen az bármi is) hogy elvonulok valami kevésbé publikus helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!