Nagyon unom már,hogy mikor már segítettem rajtuk,akkor derül ki,hogy milyen pofátlanok.
Múltkor az egyik kért pénzt tőlem kólára.Megvettem neki,aztán az arcomba röhögött,hogy jó lesz a tűzre.
Ez csak az egyik eset a sok közzűl.Mindig eldöntöm,hogy na ez az ember az utolsó,akinek adok valamit,de a következő mindig szimpatikusabb lesz,de ismét pofára esés.
Régebben előfordult, hogy adtam, sőt, úgy 10 éve történt, hogy pakolásztunk be a kocsiba, amikor oda jött egy viszonylag normálisan öltözött kb. 40-es és kért pénzt kenyérre a családjának. Vissza fordultam az üzletbe és vásároltam egy egész kenyeret. Amikor átadtam, oda fordult a kissé távolabb álló családjához boldogan és annyit mondott: kenyerünk már van. Nagyon szívszorító volt. Ma már ha kérnek, megkérdezem, hogy kártyát elfogadnak-e mert nincs nálam kp.
2021. jan. 22. 14:18
12/26 anonim válasza:
Nem adok csovesnek. Van eleg sok menhely meg etelosztas minden nap fott ksjaval az en meg mas dolgozo ember adojabol fenntartva!!! Ott ehet meg furodhet. Adnak neki ingyen ruhat cipot,tudfurdot borotvalkozoszert,kimoshatja a ruhait. Van szamitogep internettel es kereshet munkat!!!
Budapesten csak az nem dolgozik,aki nem akar.
2021. jan. 22. 14:21
13/26 anonim válasza:
Ha van miből, akkor adok. Ha nincs miből, akkor mindig van nálam nápolyi vagy szendvics, azt odaadom.
2021. jan. 22. 14:21
14/26 anonim válasza:
#10 pont így vagyok én is. Nekem ne hazudjon beteg gyereket meg hasonlókat, hanem tiszteljen meg az őszinteségével. Az sokkal inkább meg tud érinteni.
2021. jan. 22. 14:33
15/26 anonim válasza:
Szerintem egy idő után felmérik amúgy, hogy kinek mit érdemes mondania, így egyik percben haldoklik a rákos kisfia, a másikban pedig becsületes állampolgár, aki egy kis bagóra kér kölcsön. Bár sokszor mindkettőt felhasználják egy kunyerálás alkalmával. Mindenesetre ez is olyan nekem kicsit, mint az ülések átadása a buszon időseknek. Nem kötelesség, hanem jószándékú felajánlás, amivel vagy él, vagy nem. De amikor valaki veri a tamtamot, hogy DE HÁT NEKEM JÁR AZ AZ ÖTVENES, AMIT A SARKON TETTÉL ZSEBRE, TUDOM HOGY VAN NÁLAD!!!!, az piszkosul undorító.
2021. jan. 22. 14:40
16/26 anonim válasza:
Igaza van annak, aki írta, hogy a mi adónkból tartják fenn azokat az intézményeket és szolgáltatásokat, amiket igénybe lehet venni. Használják ki ahelyett, hogy el akarnák vágni az ember torkát egy marék apróért... Már nem is merek buszjegyre való kétszázast sem elővenni nyílt területen, mert rögtön megrohamozzák az embert, mint valami csorda. Aztán elátkoznak, ha a 13.-nak már nem lenne apród...
2021. jan. 22. 14:44
17/26 anonim válasza:
Na hát nekem is volt néhány negatív élményem kéregetés címszó alatt, nem is szoktam adni így egyiknek sem. Egyszer mentem volna hazafelé busszal, megálltam a megállóban, de úgy, hogy a tömeg közepébe mentem, mert hát ugye arrafelé sok a csöves kéregető, erre az egyik képes volt befúrni magát a tömegbe, csak hogy megkérdezze tőlem, hogy van-e egy kis apróm :D :D
És sokuk inkább szalad az ember után egy kis apróért, minthogy valós segítséget kérne a számukra létrehozott alapítványoknál.
2021. jan. 22. 15:05
18/26 anonim válasza:
Persze.
2021. jan. 22. 15:30
19/26 anonim válasza:
Érdekes én csövest nem is láttam már évek óta. Csak életerős fiatalokat akik kéregetnek. De rendszeresen, és nagyon idegesek ha nem kapnak. Még csak nem is hajléktalanok. Budapest biztos vannak csövik is.
2021. jan. 22. 15:56
20/26 anonim válasza:
Pénzt nem, ételt volt hogy adtam, de a pénzzel ugy vagyok hogy ki tudja mire költi, a cigit, alkoholt meg nem fogom finanszírozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!