Félek az oltástól, de jó lenne végre szabadulni ettől a nyomasztó helyzetből. Regisztráljak?
Nem vagyok oltásellenes, de olyat mondtak, hogy alvászavar is lehet a mellékhatás, én hivatásos sofőr vagyok nem akarom ezért bukni a jogsim ezzel az egész életemet.
De jó lenne végre beülni egy pizzára, frankó lenne ha idős rokonaim ne potenciális víruahordozónak tekintenének hanem oltott rokonnak. :D XD
Nem merem beadatni.. pedig nekem aztán mindegy, mert eszek én mindent, mondjuk alkoholt nem fogyasztok se cigi se kávé, de mekit meg chipset igen.
"Hosszutavon termeketlenseget okoz. Tehat meddő leszel vagy impotens."
Ha ez így lenne, elég lenne beoltani a bűnözőket, különösen a pedofilokat, szexuális erőszaktevőket, és 1 gyerek után a gyorsan szaporodó, de munkához haszontalan gyerekgyár kisebbséget...
Viszont nem áll senkinek érdekében meddővé tenni a tisztességes dolgozó adófizetőket, akik a gyerekeiket is ebben a mintában nevelik. Az élősködők viszik a pénzt, az adófizetők hozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!