Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igaz?

Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés
Gondolom halottatok már Tiahrol es kering egy hír miszerint az igazi neve Topa Barbara és azért hord maszkot hogy ne ismerjék meg a rosszlányokról. Ez igaz szerintetek?

2021. jan. 21. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már ezt a valakit youtubeon de kb annyira érdekelt, hogy tovább is görgettem rajta, szóval nem sokat tudok róla. :D Vagy igaz vagy nem, pont annyira tudjuk mint te.
2021. jan. 21. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem oszt, nem szoroz. Jó zenét csinál, neked tetszik? Akkor hallgasd. Ha nem tetszik ne foglalkozz vele.
2021. jan. 21. 14:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja amúgy semmi bajom vele jo zenéket nyom.
2021. jan. 21. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem csak szimplan kover es ronda es maszk nelkul nem tudna eladni magat.
2021. jan. 21. 15:06
 5/9 anonim válasza:
Tényleg kövér, tényleg randa, és tényleg prosti. Semmi hangja és semmi tehetsége, a teste is randa és hájas, hiába mutogatja annyit. A balek pasik hatan kapaszkodik fel, hogy végre észrevegye valaki - valljuk be, nem sok sikerrel! A kuncsaftokon és néhány hardcore nyolckeres rajongón kívül kutyát nem érdekli ez a bányarém.
2022. máj. 8. 21:44
 6/9 anonim válasza:
Nem csak a “rosszlányokról” ismerhetik a kuncsaftok. Dolgozott ő bárban, kaszinóban, kocsmában, pályaudvaron, de az rideg utcasarkon is gyakran megfordul. Dolgozott Dubajban (akkor még fele ekkora volt a segge), Amcsiban, Londonban. Nem válogat, ha pénz kell drogra vagy plasztikára, bármit bevállal, amiért fizetnek.
2022. máj. 31. 09:08
 7/9 anonim válasza:
A zenéje is fosh, a dalszövegei közhelyesek, kb. a “suli menő csaja vagyok” szinten ragadt le 15 éve. Énekhangja kifejezetten zavaró, hallása nulla. Ritmusérzéke rendben van, de úgy rappel, mint egy mániákus pszichopata, mikor bekattan a lemez. Mondjuk tényleg mániákus pszichopata.
2022. máj. 31. 09:11
 8/9 anonim válasza:
Neve: Topa Barbara / Fazekas Nikolett, ahogy tetszik.
2022. jún. 7. 08:57
 9/9 anonim válasza:
Mostanában ő már kevesebbet “dolgozik”, helyette fiatal lányokat futtat egy 7. kerületi lebujban. Igazi söpredék!
2022. jún. 7. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!