Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az, amivel szerinted...

Mi az, amivel szerinted (sokkal) jobbá lehetne tenni a világot?

Figyelt kérdés

A TENNI szón van a hangsúly, nem úgy értem, hogy milyen probléma jó lenne hogyha megszűnne a világban. Pl. ahelyett hogy "fel kéne számolni az éhezést" inkább olyan példákat szeretnék mint hogy "több étel osztást kellene szervezni", tehát olyan dolgokra gondolok, ami konkrétabb, gyakorlatban kivitelezhető ötlet. De remélem hogy ti tudtok ennél sokkal jobb példákat mondani ;)

(lelki, hozzáállásbeli változtatásokat is írhattok)

2021. jan. 20. 12:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#1-es kérdésedve válaszolva:

Az emberek többsége elégedetlen az életével, rengeteg a szenvedés világszerte, tele van a világ erős ellentétekkel, ami konfliktusokkal tölti meg azt. Ezen kívül a természet állapota is egyre kétségbe ejtőbb. Ezek ellenére ha azt állítja valaki, hogy elég "jó" a világ, az véleményem szerint egyértelműen tagadásban van.

Egyébként köszönöm szépen az eddigi válaszokat, eddig mindet hasznosnak találtam (#2-ét mondjuk kevésbé, de végülis ez is egy vélemény). Kíváncsian várom a továbbiakat :)

2021. jan. 20. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:

egyes vagyok

Köszönöm a kiegészítést.

2021. jan. 20. 15:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Több fát kellene ültetni.🌳
2021. jan. 20. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden országban a születésszabályozással.
2021. jan. 20. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!