Kerültél már közeli kapcsolatba olyan személlyel aki később öngyilkossagot követett el?
velem is előfordult már...mondjuk ő szintén mentálisan beteg volt, viszont emiatt szoc. otthonban is élt, tehát "elvileg" figyeltek rá.
sajnos hibáztatom magam is, mert előtte kért tőlem segítséget, illletve pontosabban azt, hogy hívjam ki a mentőket, mert az ápolók nem veszik komolyan de furcsán érzi magát...én meg hibásan döntöttem, mivel volt köztünk 30 km. nem tudtam meggyőződni a dolog valódiságáról, azt meg nem tehettem meg, hogy csak felhívom a 112-t, hogy van egy ismerősöm és ezt kérte tőlem, de nem tudom, mi az igazság...hát hiba volt. begyógyszerezte magát.
Egyik ismerősöm barátja ugrott a vonat elé,pedig látszólag semmi baja nem volt,búcsú levélben az volt hogy nem bírta tovább az életet.
Volt folyan is aki a hídról ugrott le,neki mély depressziója volt,orvoshoz is járt.
Egy férfi mondhatni öreg legény volt mert későn talált magának párt ez a férfi,olyan nővel jött össze majd lett talán a felesége is akinek rossz kapcsolata volt,gyerekeivel együtt be fogadta és a saját gyerekeiként nevelte a gyerekeket is ez a férfi.
Egyszer csak több év után a nő össze jött egy másik férfival és el hagyta ezt a férfit vagy is az öreg legényt.
Ez az öreg legény nem bírta azt hogy el hagyta ez a nő,egy idő után csak annyit csinált hogy küldött egy smst ennek a nőnek hogy öngyilkos lesz,sajnos a nő nem látta időben az üzenetet,mikor meglátta gyorsan el ment hozzá és akkor szembesült azzal hogy felakasztotta magát.
Én megtettem, bár nem vagyok rá büszke.
Meghalt a 3 hónapos kislányunk. A temetés után 1 héttel kiderült, hogy a (azóta már volt) férjemnek van egy 2 hónapos kislánya a szeretőjétől.
Amnyira el voltam keseredve, hogy bevettem az összes gyógyszert, amit itthon találtam.
Csak a véletlennek köszönhetem, hogy megtaláltak és újraélesztettek.
Nem szóltam senkinek, hogy mire készülök, csak megtettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!