Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kerültél már közeli kapcsolatb...

Kerültél már közeli kapcsolatba olyan személlyel aki később öngyilkossagot követett el?

Figyelt kérdés
Megfordult benned hogy meg lehetett volna menteni vagy valahogyan segíteni rajta.
2021. jan. 18. 15:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

velem is előfordult már...mondjuk ő szintén mentálisan beteg volt, viszont emiatt szoc. otthonban is élt, tehát "elvileg" figyeltek rá.

sajnos hibáztatom magam is, mert előtte kért tőlem segítséget, illletve pontosabban azt, hogy hívjam ki a mentőket, mert az ápolók nem veszik komolyan de furcsán érzi magát...én meg hibásan döntöttem, mivel volt köztünk 30 km. nem tudtam meggyőződni a dolog valódiságáról, azt meg nem tehettem meg, hogy csak felhívom a 112-t, hogy van egy ismerősöm és ezt kérte tőlem, de nem tudom, mi az igazság...hát hiba volt. begyógyszerezte magát.

2021. jan. 18. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm barátja ugrott a vonat elé,pedig látszólag semmi baja nem volt,búcsú levélben az volt hogy nem bírta tovább az életet.

Volt folyan is aki a hídról ugrott le,neki mély depressziója volt,orvoshoz is járt.

Egy férfi mondhatni öreg legény volt mert későn talált magának párt ez a férfi,olyan nővel jött össze majd lett talán a felesége is akinek rossz kapcsolata volt,gyerekeivel együtt be fogadta és a saját gyerekeiként nevelte a gyerekeket is ez a férfi.

Egyszer csak több év után a nő össze jött egy másik férfival és el hagyta ezt a férfit vagy is az öreg legényt.

Ez az öreg legény nem bírta azt hogy el hagyta ez a nő,egy idő után csak annyit csinált hogy küldött egy smst ennek a nőnek hogy öngyilkos lesz,sajnos a nő nem látta időben az üzenetet,mikor meglátta gyorsan el ment hozzá és akkor szembesült azzal hogy felakasztotta magát.

2021. jan. 18. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Igen, egy regi osztalytarsam. Nagyon kedves, okos, szep lany volt, nem alltunk egymashoz kozel. Nagyon meglepett hogy ezt tette :( 21 eves volt... mai napig eszembe jut, ha az utcajuk kozeleben jarok.
2021. jan. 18. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

Én megtettem, bár nem vagyok rá büszke.

Meghalt a 3 hónapos kislányunk. A temetés után 1 héttel kiderült, hogy a (azóta már volt) férjemnek van egy 2 hónapos kislánya a szeretőjétől.

Amnyira el voltam keseredve, hogy bevettem az összes gyógyszert, amit itthon találtam.

Csak a véletlennek köszönhetem, hogy megtaláltak és újraélesztettek.

Nem szóltam senkinek, hogy mire készülök, csak megtettem

2021. jan. 18. 23:23
 15/15 anonim válasza:
10-es válaszoló. Abszolút nem mindig az elmebaj az ok. Attól még, ha megváltozik, és megszakítja veled a kapcsolatot és a többi amit említettél megteszi nem az. Van, hogy szükségesek ezek, hogy aztán felkeljünk. Szerintem szánalmas, undorító már-már, hogy ha valaki maga alatt van, rögtön elmebajosnak nevezzük.
2021. márc. 6. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!