Olyan magyar híres embert tudtok mondani, akit mindenki szeret? (kortárs, nem történelmi)
Figyelt kérdés
Épp azon gondolkoztam, hogy sokkal könnyebb olyat mondani, akit mindenki utál, és ez szomorú :( Sokáig gondolkodtam, ki az, akit az egész ország ismer és szeret, de Bálint gazdán kívül nem jutott eszembe más, és ő is elhunyt sajnos.2021. jan. 17. 06:17
13/18 anonim válasza:
Dr. Orbán Vikátor, Bayer Zsótika.
15/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki csinálja a lepontozást, ez véleménykérdés... (mondjuk igaz, hogy azt írhattam volna, hogy politikusokat hagyjuk ki, mert trollkodás lesz belőle)
2021. jan. 17. 18:11
16/18 anonim válasza:
11 vagyok. Én sem értem a lepontozást. Pásztor Erzsi művésznő imádnivaló. És nem (csak) Janka néni miatt. Azért írtam mert életemben nem hallottam olyan embert aki ne szeretné.
17/18 anonim válasza:
Alapvetően a lepontozókat valószínűleg az dühíti, hogy annyira kétbitesek, hogy még csak nem is ismerik ezeket a neveket Orbánt leszámítva.
18/18 A kérdező kommentje:
Én rákerestem arra, akit nem ismerek, és csak azt nem pontoztam fel, amelyik szerintem trollkodás, pl. Orbán, Pumped Gabó (ezt nem tudtam, ki), Bayer Zsolt.
2021. febr. 9. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!