Olyan magyar híres embert tudtok mondani, akit mindenki szeret? (kortárs, nem történelmi)
Figyelt kérdés
Épp azon gondolkoztam, hogy sokkal könnyebb olyat mondani, akit mindenki utál, és ez szomorú :( Sokáig gondolkodtam, ki az, akit az egész ország ismer és szeret, de Bálint gazdán kívül nem jutott eszembe más, és ő is elhunyt sajnos.2021. jan. 17. 06:17
1/18 anonim válasza:
Bálint gazdát se szerette mindenki. Én például utáltam, mert tudom, hogy vannak, voltak nála sokkal képzettebb szakemberek. Bálint gazdát "megcsinálták".
2/18 anonim válasza:
Molnár Áron színész esetleg? Nekem szimpi nagyon, és eddig bárkivel beszéltem róla, mindenki szerette.
Mondjuk szerintem kevés ember van akit az egész ország ismer, nekem pl fogalmam sincs ki az a Bálint gazda.
3/18 anonim válasza:
Talán Feldmár vagy Pál Feri, bár ők nem is annyira híresek. Szerintem Zachert is kevesen utálják. Van egy idősebb hölgy is, azt hiszem, színésznő, nem jut hirtelen eszembe a neve, de nem olvastam még olyan cikket, ami ne szeretettel, csodálattal írt volna róla. A közelmúltban is volt egy ilyen.
4/18 anonim válasza:
Nem volt, nincs, és nem lesz soha ilyen ember. Közel 10 millió embernek nem tud megfelelni valaki mindenben( persze lehet nem is akar) ..és ez így van jól.
5/18 anonim válasza:
Hosszú Katinka? Nem találkoztam olyannal, hogy bárki bármi rosszat mondott/írt volna róla.
7/18 anonim válasza:
Mindenkit csak a halála után fognak "szeretni".
De Varró Dánielt sokan szeretik😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!