Miért mondják egyesek, hogy a férfi has nélkül olyan, mint a nő mell nélkül?
Figyelt kérdés
Szerintem ez nevetséges.2021. jan. 14. 20:44
1/14 anonim válasza:
Nen tudom, nekem alapvetően nem jön be semmilyen "pocak" egy fiatal férfin. Időseket meg úgysem nézek.
2/14 anonim válasza:
Pont hogy viccből mondják, kifigurázzák saját magukat, nevetnek magukon akik ezt mondják.
3/14 anonim válasza:
Irónia, szarkazmus, önbecsapás (kifogás az egészség ellen).
4/14 anonim válasza:
Ezt csak a nagyhasú férfiak mondogatják, mintha lenne értelme, amúgy meg csak tényleg önbecsapás. Mint az, hogy 12 centivel is lehet csodát művelni. :D Lehet, csak nincs túl nagy esélye, hogy pont egy olyan 12-esbe futsz bele, akinél ez így lesz.
5/14 anonim válasza:
Szokták azt is mondani hogy nagy kő alatt lapul a kobra. Ez is csak egy vicc.
6/14 anonim válasza:
Ezt meg, azt hogy nincs férfi mázsa alatt, azok mondják, akik felette vannak, vagy a nőik maximum.
7/14 anonim válasza:
Saját maguk megnyugtatására mondják, megkönnyítik az önelfogadást.
8/14 anonim válasza:
A 12 centivel vitatkozni tudok. Haveromnak annyi és nőcsábász. A csajok hozzá járnak, nem is ő fut utánuk :)
9/14 anonim válasza:
Bárcsak nekem ne lenne hasam.
20 kilót fogytam, azt még mindig olyan vagyok, mint egy vietnámi csüngőhasú.
F
10/14 A kérdező kommentje:
Az egészséges életmód elleni kifogás egyértelmű, de miért a párhuzam a női mellel? A nagy hasnak nincs semmi szexuális kisugárzása szerintem.
2021. jan. 14. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!