Milyen típusú kérdések bosszantanak fel titeket itt gyakorin?
Írhattok konkrét kérdést is, de általánosságban is. Engem pl azok a kérdések tudnak őrületbe kergetni, amikor valakinek a kérdése úgy kezdődik, hogy "Csak én gondolom úgy, hogy...?" vagy "Csak szerintem van az, hogy...?"
Tehát ezek a "csak én", "csak nekem", "csak engem" típusú kérdések, hiszen egyértelmű, hogy nem csak ő :D
A kérdésedben írt még a jobbik eset. Legalább nem hiszi, hogy minden ember a földön ezzel a problémával küzd.
Engem bosszantani nem bosszant, de értelmetlennek találok sok kérdést. A kérdések jó része 2 perc meditációval megválaszolható lenne saját magának. Főleg az önismeret és emberismeret 0 kérdéseket furcsállom, ahol akkora egyértelmű blődséget kérdeznek, mint egy fél nap.
az olyanok, amiket ha a kérdező gugliba másolna akkor választ kapna egyből."
Én meg az ilyen válaszokból vam elegem ez az oldal azért van higy feltegyél kérdéseket nem azért hogy kioktasd hogy hát gugilzd be mert erre nem kiváncsi ha ezt tudja az emmber írni csak akkor minek ír egyártalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!