Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberrablások vannak?

Emberrablások vannak?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakori az emberrablás/szervkereskedés Magyarországon?

Például fiataloknak diákmunka hírdetés, leszolítás az utcán, elcsalják egy félre eső "irodába" ilyennel is szoktak?

2021. jan. 14. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki vagy ami nincs fönt a facebookon,az még nem biztos hogy nem is létezik.De ha furcsállod,akkor haggyad és ne foglalkozz vele inkább,viszont ha nagyon kell az állás akkor a meghallgatásra semmiképpen se menj el egyedül.Főleg akkor ha netalán azt mondják a telefonba,hogy kizárólag egyedül jelenjél meg,min. 3 vagy 4 embert legalább vigyél magaddal,de mint már írtam,a legeslegjobb megoldás ha hagyod a fenébe és inkább el se mész.
2021. jan. 14. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne, szerencsére nekem nincs mitől félnem. Nálam nem lenne esélye senkinek. De el tudom képzelni neked milyen szar lehet, vagy inkább nektek.
2021. jan. 14. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért az is elgondolkodtató, hogy az EU-ban Magyarországon tűnik el évente a legtöbb gyerek...
2021. ápr. 23. 03:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. Utólag nem tudom figyeli-e valaki a kérdést. A csávó már full nyomulós lett és mondogatta hogy menjek fel vele kettesben Pestre..Letiltottam és azóta nem hallottam felőle
2021. ápr. 23. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Akkor ez a történet innentől kezdve lezártnak tekinthető, nyilván vette a lapot, hogy nem érdekel téged a dolog, akármit is akart. Az ilyenekkel szemben egyébként valóban nem árt óvatosnak lenni, mert sajnos sok ragadozó így próbál áldozatot találni. Ha pedig mégis elmész egy ilyen találkozóra, akkor mindenképpen tájékoztass előtte valakit, hogy mikor és hová mész.
2021. ápr. 23. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!