Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek örökre marad a maszk?

Szerintetek örökre marad a maszk?

Figyelt kérdés
Ha az egész COVID járvány majd enyhül és nem lesznek korlátozások,szerintetek ettől függetlenül lesz/lesznek akik akkor is maszkban fognak járkálni?

2021. jan. 14. 02:43
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem mostantól cikibb lesz maszk nélkül köhögve közösségbe menni. Eddig teljesen elfogadott volt összeköhögni mindent ("jaj, nincs semmi bajom, csak egy kis megfázás"). Meg lehet, hogy az influenzaszezonban megmarad majd zsúfolt helyeken. Szóval én bízom benne, hogy ahol tényleg fontos, ott maradni fog.
2021. jan. 16. 20:44
 22/48 anonim ***** válasza:
26%
Remélem hogy marad
2021. jan. 16. 21:00
 23/48 anonim válasza:
80%

Nyáron 40 fokban is élvezd a tűző napon. Nagyon úgy fest, hogy akkor is azt szeretnék, hogy viseljük. A dolgok jelenlegi állása szerint esélyes addigra kb. a veszélyeztetettek be lehetnek oltva, kb. 30-35% a lakosságnak. A gazdaság és az emberek türelme is maximum addig tart ki.

Ez nem egy pestis, ebola, feketehimlő stb.

2021. jan. 17. 08:43
 24/48 anonim ***** válasza:
11%

Én sose hisztiztem a maszk miatt, ha hordani kell, hordom. Nem vagyok taknyos kisgyerek, hogy ezt az egyszerű szabályt ne tudjam betartani. Csak ti vagytok ilyen ostobák, lázadtok ellene, mint valami hülye óvodás :)

2021. jan. 17. 08:58
 25/48 anonim ***** válasza:
62%

22-nek igaza van.

#23 gondolod h egy darab textil megvedne egy olyan jarvanytol ami kiirtana az emberiseget? Hagyjuk mar😀 vicc az egesz amin mar egyre kevesebb ember nevet mert eppen a koholt szarjaikkal es a korlatozasokkal tonkreteszik a gazdasagot es az embereket

2021. jan. 17. 10:19
 26/48 anonim ***** válasza:
71%
Az egész világ egy hatalmas műtő, hogy a klasszikussal éljek. Én eddig se vettem maszkot, eztán se fogok. Tökéletesen megfelel a sál, vagy kendő. Ja, hogy a buszon szeptember óta nem elfogadott a sál, kendő? Hm... S nem esik le a többségnek még mindig, hogy nagyrészt üzlet ez az egész maszkosdi.
2021. jan. 17. 14:43
 27/48 anonim ***** válasza:
65%

24

"Én sose hisztiztem a maszk miatt, ha hordani kell, hordom. Nem vagyok taknyos kisgyerek, hogy ezt az egyszerű szabályt ne tudjam betartani. Csak ti vagytok ilyen ostobák, lázadtok ellene, mint valami hülye óvodás :)"

Most kimásolom az óvodás szavakat a szösszenetedből:

1. hisztiztem

2. taknyos kisgyerek

3. egyszerű szabály

4. ostobák

5. lázadtok

6. hülye óvodás

És mindezt 3 sorba tudtad beleírni?

Szerencsétlen hülye.

2021. jan. 17. 15:32
 28/48 anonim ***** válasza:
17%

Sajnálom, ezzel nem sikerült megbántanod. Ráadásul a végére odaírtad, hogy szerencsétlen hülye, tehát akkor te is használ óvodás kifejezéseket :( Ez rettentő szomorú

2021. jan. 17. 15:36
 29/48 anonim ***** válasza:
58%
Most magadból indulsz ki mi? Én nem megbántani akartalak, hanem a tényeket mondom. Ennyit tudsz, 3 sorban beleírsz annyi ilyen "az én apukám erősebb" típusú izét, amiből kb egy is sok lenne, és nem veszed észre milyen szánalmas vagy. Majd még a mosolygós jelet is odabiggyeszted. Kár hogy nem írtad oda a végére hogy tapsoljunk meg, úgy lett volna a teljes a műsorod.
2021. jan. 17. 15:51
 30/48 anonim ***** válasza:
24%

Oké. Ahogy gondolod. Akkor én most ezt szépen rád hagyom :) további szép napot neked :D

2021. jan. 17. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!