Szerintetek örökre marad a maszk?
Nyáron 40 fokban is élvezd a tűző napon. Nagyon úgy fest, hogy akkor is azt szeretnék, hogy viseljük. A dolgok jelenlegi állása szerint esélyes addigra kb. a veszélyeztetettek be lehetnek oltva, kb. 30-35% a lakosságnak. A gazdaság és az emberek türelme is maximum addig tart ki.
Ez nem egy pestis, ebola, feketehimlő stb.
Én sose hisztiztem a maszk miatt, ha hordani kell, hordom. Nem vagyok taknyos kisgyerek, hogy ezt az egyszerű szabályt ne tudjam betartani. Csak ti vagytok ilyen ostobák, lázadtok ellene, mint valami hülye óvodás :)
22-nek igaza van.
#23 gondolod h egy darab textil megvedne egy olyan jarvanytol ami kiirtana az emberiseget? Hagyjuk mar😀 vicc az egesz amin mar egyre kevesebb ember nevet mert eppen a koholt szarjaikkal es a korlatozasokkal tonkreteszik a gazdasagot es az embereket
24
"Én sose hisztiztem a maszk miatt, ha hordani kell, hordom. Nem vagyok taknyos kisgyerek, hogy ezt az egyszerű szabályt ne tudjam betartani. Csak ti vagytok ilyen ostobák, lázadtok ellene, mint valami hülye óvodás :)"
Most kimásolom az óvodás szavakat a szösszenetedből:
1. hisztiztem
2. taknyos kisgyerek
3. egyszerű szabály
4. ostobák
5. lázadtok
6. hülye óvodás
És mindezt 3 sorba tudtad beleírni?
Szerencsétlen hülye.
Sajnálom, ezzel nem sikerült megbántanod. Ráadásul a végére odaírtad, hogy szerencsétlen hülye, tehát akkor te is használ óvodás kifejezéseket :( Ez rettentő szomorú
Oké. Ahogy gondolod. Akkor én most ezt szépen rád hagyom :) további szép napot neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!