Szerintetek örökre marad a maszk?
7# Aki meg mindig bedol ennek a sok faszsagnak az a buta.
De persze ha te rettegsz maradj csak otthon, eggyel kevesebb hulye az utcakon😀😀
7-es vagyok, nem rettegek. De ostobaságokat azért nem hordok össze, mint te.
11# Jajj én nagyon bírlak. Az ilyenek pilláznak be a háziorvoshoz romos állapotba, hogy "doktor úr, tegnap még semmi bajom nem volt", majd mikor beutalják a kórházba kezelésre, na, akkor mondanám neked hogy sorry, minden lélegeztetőgépünk foglalt.
Akkor talán megértenéd hogy helló.
Mert ugye amit te nem látsz, az te szerinted nincs.
#5 ténylet nagyon buta vagy és félinformációkból kreáltál magadnak egy kitalált valóságot.
A reptereket elsőként zártuk le a britek elől, éy utolsóként nyitottuk vissza.
Még szerencse, hovmgy orvosszakértőként itt vagy te, aki megfejtette a harvardi professzorok helyett is, hogy ezt a vírust kifejlesztették. Még talán azt is tudod, hogy bilgéc volt az.
Majd mindjárt jön az idétlen kétbites válasz, hogy "fideszbérenc" stb
Remélem nem mondjuk én alig hordom ill csak az orrom alatt!!
Nem érdekel a vírushisztériájuk,totál hü......nek nézik az embereket miért nem jönnek rá
Na jólvan laposföld hívő konteós birkák. Törlöm is a kérdést a listámból, mert egy értelmes válaszra is csak a lepontozás jön.
Ti meg higgyétek csak azt hogy bilgéc találta fel a vírust, meg, hogy a zoltással csipppet adnak beee. Aztán reméljük, hogy az ecolúció teszi a dolgát a konteóhívő 70 IQ alattiakkal xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!