A lengyelek csinálják jól? Fellázadtak a vállalkozók, kinyitnak január 18 után.
Figyelt kérdés
Teljes mértékben érthető döntés, amit a média a hisztivírus köré épít és brutálisan korlátozza az emberek mindennapjait, az már túlzás. Egy ilyesmi megmozdulás a többi országban is szerintem érthető és logikus lenne.
2021. jan. 13. 22:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy idő után mindehol lesznek kisebb-nagyobb lázadások a zárlat ellen. Dominóeffektus lesz.
2/5 anonim válasza:
Szerintem az lenne a jo megoldas, hogy amint van eleg vakcina, az emberek eldonthetik, hogy beadatjak vagy lemondanak a korhazi ellatasrol a covid kapcsan. Es ezutan mindenki elhet ahogy akar. Nem normalis az, hogy generaciok idejet (ami potolhatatlan) dobjuk el, hogy egy szuk veszelyezetetett reteg megbetegedesenek eselyet csokkentsuk.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem lesz békés a jövő. Valószínű világforradalom lesz, több helyen véres, mert azért nem lehet végtelenségig feszíteni a húrt, és hosszútávon fenntartani a korlátozásokat, leállítani a gazdaságot stb...
4/5 anonim válasza:
Remélem a milliomos vállalkozók hullanak elsőként. Az senkinek se jut eszébe hogy masszív 3 hetet kellett volna mindenkinek a seggén ülni otthon és már rég vége lenne, helyette mindenki csak hőbörög meg kijátssza az amúgy is rém gyenge korlátozásokat. Azokat sajnálom akik betartják és mégis áldozatul esnek ennek.
5/5 anonim válasza:
Lesz itt még ostrom alá véve a Parlament, meglátjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!