Melyik az olcsóbb megoldás, ha wc-papírral törlöm ki a fenekem, vagy ha kimosom zuhanyrózsával és meleg vízzel?
Ez egy eléggé megosztó kérdés. Vannak népek, ahol nem igazán divat a papír, ők mossák, és ugye a bidé is erre való, csak nálunk nem annyira elterjedt.
Én úgy vagyok vele, hogy akinek a tisztaság érzéséhez hozzátartozik, hogy nem elég neki a papír, és gyorsan tisztára mossa vagy öblíti magát, azzal nincs semmi baj. Csak tisztán kell otthagyni a kádat. A gyerekek pelenkáit is mosták régen, amíg nem voltak eldobhatók, akkor ez természetes volt.
Én WC papírral kitörlöm, aztán zuhanynál megmosakodom alulról. Nem olyan drága a wc papír, de amúgy hogyan fogy el egy embernek egy hét alatt egy 4-es csomag? Nekem kb. 1-1.5 guriga szokott elfogyni, pedig itthonról dolgozom és még pisilés után is megtörlöm a brét. :D
Ja amúgy egy tipp: Ha szőrteleníted a segged, akkor kevesebb papír is elég lesz és könnyebb tisztán tartani. :D
Ennyire ne légy már smucik paraszt...
A WC papírra minimum költsél! Mi az hogy drága heti egy 4-es csomag, hát ilyet hallván majd kiugrok az erkélyről...
Értem én hogy vannak emberek szorultabb anyagi téren de most tényleg, ne a WC papíron spórolj már... Szánalmas.
Sok dolgon lehet spórolni, a WC-papír ne legyen már az.
Amúgy meg ha WC-papírt veszel, akkor mindenképp jó minőségűt (több rétegűt) válassz! Igaz, hogy a vékony olcsóbb, de sokkal többet használsz el belőle alkalmakként, és így drágábban jössz ki. Egy jó minőségűből elég 2 kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!